LEGAL SERIES: Εργασιακές σχέσεις: Προκλήσεις, Στρατηγικές και Επιτυχημένες Πρακτικές

- Ανθρώπινο Δυναμικό (HR) - Νομοθεσία, Νομική & Δικηγόροι

24 Απρ 2024 09:00 24 Απρ 2024 12:00
Ελληνικά
LEGAL SERIES: Εργασιακές σχέσεις: Προκλήσεις, Στρατηγικές και Επιτυχημένες Πρακτικές

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Εγκαινιάζουμε το θεσμό Legal Series, Εργασιακές σχέσεις:Προκλήσεις, Στρατηγικές και Επιτυχημένες Πρακτικές, σκοπός του οποίου είναι να υποστηρίξει τις εταιρείες και τους οργανισμούς στην Κύπρο, να εφαρμόσουν τις βέλτιστες πρακτικές και τις αντίστοιχες κανονιστικές και νομοθετικές πρόνοιες.

Στο πρώτο μας workshop, με τίτλο Συμβόλαια εργασίας: Συμμόρφωση και βέλτιστες πρακτικές του θεσμού, θα εξερευνήσουμε σε πρακτικό επίπεδο, το  σημαντικό πεδίο των συμβολαίων εργασίας το οποίο, αποτελεί το θεμέλιο κάθε εργασιακής σχέσης.

Κατά τη διάρκεια του workshop, θα αναλύσουμε τις νομικές απαιτήσεις και τις βέλτιστες πρακτικές που αφορούν τη σύνταξη, την ερμηνεία και την εκτέλεση των συμβολαίων εργασίας.

Θα εξετάσουμε επίσης τις πτυχές της συμμόρφωσης με τους νόμους και τις κανονιστικές απαιτήσεις που διέπουν τα εργασιακά συμβόλαια, ενώ θα αναδείξουμε τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που προκύπτουν από την ανάπτυξη ενός ισχυρού και διαφανούς συμβολαίου εργασίας.

Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε, στο πρώτο μας workshop, όπου θα μπορείτε να μοιραστείτε τις εμπειρίες σας και να ανταλλάξετε ιδέες μαζί μας, επιδιώκοντας τον κοινό στόχο της ανάπτυξης ενός υγιούς και παραγωγικού εργατικού δυναμικού.

Το workshop θα συντονίζει η Έλενα Χατζηδημητρίου, εκπαιδεύτρια με περισσότερα από 15 έτη, στις εργασιακές σχέσεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τοποθεσία Διεξαγωγής:
Eptagon Development Business and Welness Center στην Αραδίππου, Λάρνακα

Πληροφορίες Εκπαιδευτή
Έλενα Χατζηδημητρίου - Training HR specialist/ instructor/ director of EHHR

Απ' όσο θυμάμαι τον εαυτό μου πάντα μου άρεσε να συναναστρέφομαι με ανθρώπους, γνωστούς και άγνωστους γιατί πίστευα ότι απο κάθε άνθρωπο έχεις να μάθεις κάτι..να κερδίσεις κάτι..να μοιραστείς μαζί του εμπειρίες, συναισθήματα, βιώματα, γνώσεις.

Κάπως έτσι μπήκε στη ζωή μου και ο τομέας της εκπαίδευσης. Γιατί η εκπαίδευση και ο καλός εκπαιδευτής δεν είναι αυτός που είναι αυθεντία αλλά αυτός που μοιράζεται μαζί με την ομάδα τις γνώσεις του, μαθαίνει απο αυτούς και εξελίσσονται όλοι μαζί με σκοπό να γίνουν καλύτεροι επαγγελματίες. 

Άλλωστε όπως και ο Σωκράτης πολύ σοφά είπε "Η εκπαίδευση είναι το άναμμα της φλόγας και όχι το γέμισμα ενός βάζου".

Ακολούθησα λοιπόν το όνειρό μου, πιστοποιήθηκα απο την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού ως εγκεκριμμένη εκπαιδεύτρια, ίδρυσα την Εταιρεία EHHR Training and Consulting και είμαι εδώ για να συνεισφέρω με το τρόπο μου στην εξέλιξή σας, με το μέγιστο και αποτελεσματικότερο τρόπο μπορώ, αλλά και να ανταλλάξουμε μαζί τις γνώσεις και τις εμπειρίες μας με κύριο άξονα την προσωπική και επαγγελματική μας επιτυχία.

Εκπαίδευση

BSc , Πάντειο Πανεπιστήμιο Αθηνών,  Κοινωνιολογία  (2000)

MSc, Uclan University, Human Resource Management  (2009)


Προσόντα

Εγκεκριμένη Εκπαιδεύτρια απο Αρχή  Ανάπτυξης Ανθρωπίνου Δυναμικού (ΑΝΑΔ), επίπεδο 5  

Μέλος του Κυπριακού Συνδέσμου Διεύθυνσης Ανθρωπίνου Δυναμικού Κύπρου (CHRMA)

Αναλυτικό Κόστος Σεμιναρίου
  • € 80.00
  • € 0.00
  • € 15.20
  • € 80.00
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Τετάρτη - 24 Απρ 2024

Ώρα

09:00 - 12:00

Τοποθεσία:

Λάρνακα

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος : LEGAL SERIES: Εργασιακές σχέσεις: Προκλήσεις, Στρατηγικές και Επιτυχημένες Πρακτικές

Σεμινάρια στην ίδια κατηγορία από τον ίδιο διοργανωτή
Mastering the art of HR...

Το πρόγραμμα στοχεύει στην ανάπτυξη των γνώσεων και δεξιοτήτων των συμμετεχόντων/ουσών, σχετικά με τη δημιουργία/αναβάθμιση του τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού γι...

14/05/2024 09:00

12 ώρες (3 μέρες)

Ελληνικά

Επιχορηγημένο-ΑνΑΔ

Live Online