Columbia Hotel Academy

Columbia Hotel Academy

Διεύθυνση Χώρου Διεξαγωγής:

Kyriakou Matsi 31, Πισσούρι, 4607

Επικοινωνία Χώρου Διεξαγωγής:

Μαίρη Φράγκου

Περιγραφή Χώρου Διεξαγωγής

Η Ακαδημία Columbia ως πιστοποιημένο Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού (ΑνΑΔ) προσφέρει πιστοποιημένα εκπαιδευτικά προγράμματα στο πλαίσιο της συνεργασίας της με την winsedswiss Education group (WEG), υπό την άδεια του VET (Vocational Education and Training) by EHL (École hôtelière de Lausanne ) , καθώς επίσης και εξειδικευμένα προγράμματα για τεχνικά θέματα. 

Παράλληλα, προσφέρει σε εταιρείες και Οργανισμούς (μονοεπιχειρησιακά) εκπαιδευτικά προγράμματα προσαρμοσμένα στις ανάγκες τους

Όνομα Αίθουσας
Όνομα Αίθουσας
Petra
Τετρ. Μέτρα
40
Χωρητικότητα
26
Εικόνα/Ήχος
Ναι
Πρόσβαση ΑμΕΑ
Όχι
Υπηρεσία Καφέ
Ναι
Γεύμα
Ναι
Wi-Fi
Ναι
Όνομα Αίθουσας
Cape Aspro
Τετρ. Μέτρα
40
Χωρητικότητα
26
Εικόνα/Ήχος
Ναι
Πρόσβαση ΑμΕΑ
Όχι
Υπηρεσία Καφέ
Ναι
Γεύμα
Ναι
Wi-Fi
Ναι
Όνομα Αίθουσας
LABORATORIES- KITCHEN AND RESTAURANT
Τετρ. Μέτρα
-
Χωρητικότητα
20
Εικόνα/Ήχος
Ναι
Πρόσβαση ΑμΕΑ
Όχι
Υπηρεσία Καφέ
Ναι
Γεύμα
Ναι
Wi-Fi
Ναι
Πιστοποιήσεις Χώρου Διεξαγωγής
Πιστοποίηση Χώρου ΔιεξαγωγήςΦορέας Πιστοποίησης
Εγκεκριμένες Δομές Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΔΕΚ)ΑνΑΔ
ΤΡΕΧΟΝΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
All about Fish

Knowledge about culinary techniques is essential when you work in the kitchen, and we identified the need for Hotel and Catering employees to study closely vari...

14/01/2025 09:00

7.00 ώρες (1 ημέρα)

Αγγλικά

Columbia Hotel Academy

All about Meat (Beef)

Knowledge about culinary techniques is essential when you work in the kitchen, and we identified the need for Hotel and Catering employees to study closely vari...

16/01/2025 09:00

7.00 ώρες (1 ημέρα)

Αγγλικά

Columbia Hotel Academy

All about Pasta

Knowledge about culinary techniques is essential when you work in the kitchen, and we identified the need for Hotel and Catering employees to study closely vari...

21/01/2025 09:00

7.00 ώρες (1 ημέρα)

Αγγλικά

Columbia Hotel Academy

New Trends in Sushi

Training Needs Analysis Before developing the training content, we must understand the specific needs of the participants and sushi industry trends. The key tra...

23/01/2025 09:00

7.00 ώρες (1 ημέρα)

Αγγλικά

Columbia Hotel Academy

Hygiene for Food and Beverage Operations

Food hygiene is critical for maintaining the safety and quality of food products, ensuring consumer health, and complying with food safety regulations. In the f...

05/02/2025 08:30

7.00 ώρες (1 ημέρα)

Αγγλικά

Columbia Hotel Academy

Allergens and Recipies for Special Diet

There is a need for training hotel staff regarding allergens, in order to ensure the safe handling and serving of food to customers with allergies or dietary se...

10/02/2025 08:30

7.00 ώρες (1 ημέρα)

Αγγλικά

Columbia Hotel Academy

Εικόνες