Αντώνιος Διαρεμές
Επαγγελματικός Τίτλος:
Food Safety & Quality Advisor / Trainer
Τομείς Εξειδίκευσης:
Οργάνωση/ Διοίκηση/ Ηγεσία > Ανθρώπινο Δυναμικό (HR) > Ποιότητα και Σχετικά Πρότυπα > Τουρισμός/ Ξενοδοχεία/ Τρόφιμα
Πληροφορίες Εκπαιδευτή
10ετή προϋπηρεσία σε βιομηχανικό catering / inflight catering / νοσοκομεία / ξενοδοχεία. Εκπαιδευτική εμπειρία > 3000 hrs
ΤΙΤΛΟΙ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΔΑΞΕΙ
Βασική Υγιεινή των Τροφίμων
Αλλεργιγοόνα Τρόφιμα και μέτρα προστασίας στις επιχειρήσεις μαζικής εστίασης
Επισήμανση Τροφίμων
Ενημέρωση και τεκμηρίωση του Συστήματος ISO 22000:2005
Ενημέρωση και τεκμηρίωση του Συστήματος ISO 9001:2008
Ενημέρωση και τεκμηρίωση του Συστήματος Διαχείρισης της Ποιότητας ISO 9001:2015
ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ BRC FOR FOOD SAFETY
ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΤΆ ΤΟ ISO 22000
Εσωτερικές Επιθεωρήσεις κατά ISO 17025
Διαχείριση Ολικής Ποιότητας
Πιστοποιήσεις Εκπαιδευτή
Πιστοποιήσεις Εκπαιδευτή | Φορέας Πιστοποίησης |
---|---|
Εκπαιδευτής Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΕΕΚ) | ΑνΑΔ |