Αντώνιος Διαρεμές

Επαγγελματικός Τίτλος:

Food Safety & Quality Advisor / Trainer

Τομείς Εξειδίκευσης:

Οργάνωση/ Διοίκηση/ Ηγεσία > Ανθρώπινο Δυναμικό (HR) > Ποιότητα και Σχετικά Πρότυπα > Τουρισμός/ Ξενοδοχεία/ Τρόφιμα

Πληροφορίες Εκπαιδευτή
10ετή προϋπηρεσία σε βιομηχανικό catering / inflight catering / νοσοκομεία / ξενοδοχεία. Εκπαιδευτική εμπειρία > 3000 hrs 

ΤΙΤΛΟΙ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΔΑΞΕΙ
  • Βασική Υγιεινή των Τροφίμων

  • Αλλεργιγοόνα Τρόφιμα και μέτρα προστασίας στις επιχειρήσεις μαζικής εστίασης

  • Επισήμανση Τροφίμων

  • Ενημέρωση και τεκμηρίωση του Συστήματος ISO 22000:2005

  • Ενημέρωση και τεκμηρίωση του Συστήματος ISO 9001:2008

  • Ενημέρωση και τεκμηρίωση του Συστήματος Διαχείρισης της Ποιότητας ISO 9001:2015

  • ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ BRC FOR FOOD SAFETY

  • ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΤΆ ΤΟ ISO 22000

  • Εσωτερικές Επιθεωρήσεις κατά ISO 17025

  • Διαχείριση Ολικής Ποιότητας

Πιστοποιήσεις Εκπαιδευτή
Πιστοποιήσεις ΕκπαιδευτήΦορέας Πιστοποίησης
Εκπαιδευτής Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΕΕΚ)ΑνΑΔ