Παναγιώτης Ανδρέου
Επαγγελματικός Τίτλος:
Owner - Managing Director of h.s.i. Foodtech Laboratories Ltd
Τομείς Εξειδίκευσης:
Τουρισμός/ Ξενοδοχεία/ Τρόφιμα
Πληροφορίες Εκπαιδευτή
- Master of Science ,Food Science and Human Nutrition, University of Florida,Gainesville,1985
- Bachelor of Science, Chemistry, Bowling Green State University, Bowling Green, Ohio,1982
- Certified Consultant for Quality (ISO 9001), Environmental (ISO 14001) and Food Safety (HACCP) Management Systems
- Certified Trainer by the Human Resource Development Authority
- Lead Assessor of Quality and Environmental Management Systems
- Member of the Board of Directors – Cyprus Lab
- Member of the Cyprus Association of Food Scientists and Technologists
ΤΙΤΛΟΙ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΔΑΞΕΙ
FSCC 22000 - ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ - ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ
ΑΜΥΝΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ-ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΤΟΥ TACCP
ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣ
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΡΙΣΕΩΝ - ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΛΕΓΕΩΝΕΛΛΑΣ
ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΙΝΔΥΝΩΝ & ΣΧΕΔΙΑ ΔΡΑΣΗΣ
ΕΝΤΟΜΑ&ΑΛΛΟΙ ΖΩΙΚΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΣΤΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΑ ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ&ΤΡΟΦΙΜΑ
ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ
Η ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ISO 22000
ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΤΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ & ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΦΡΟΥΤΩΝ & ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΣΗΜΑΝΣΗ - ΙΧΝΗΛΑΣΙΜΟΤΗΤΑ - ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ GLOBAL QUALITY & SAFETY REQUIREMENTS
ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ
ΥΓΙΕΙΝΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ
ΥΓΙΕΙΝΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
Πιστοποιήσεις Εκπαιδευτή
Πιστοποιήσεις Εκπαιδευτή | Φορέας Πιστοποίησης |
---|---|
Εκπαιδευτής Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΕΕΚ) | ΑνΑΔ |