Παναγιώτης Ανδρέου

Επαγγελματικός Τίτλος:

Owner - Managing Director of h.s.i. Foodtech Laboratories Ltd

Τομείς Εξειδίκευσης:

Τουρισμός/ Ξενοδοχεία/ Τρόφιμα

Πληροφορίες Εκπαιδευτή
Panayiotis Andreou is a Quality, Environmental and Food Safety Management Consultant based in Nicosia. Panayiotis is responsible for the managing and leading a team of consultants in consulting projects. Panayiotis is an enthusiastic and creative team builder upholding high professional standards. Warm, interactive, persuasive presentation style.  Panayiotis successfully developed and used methodologies for Food Hygiene Auditing and Quality and Environmental systems planning and implementation.

Education: 




  • Master of Science ,Food Science and Human Nutrition, University of Florida,Gainesville,1985
  • Bachelor of Science, Chemistry, Bowling Green State University, Bowling Green, Ohio,1982

Professional Qualifications




  • Certified Consultant for Quality (ISO 9001), Environmental (ISO 14001) and Food Safety (HACCP) Management Systems
  • Certified Trainer by the Human Resource Development Authority
  • Lead Assessor of Quality  and Environmental Management Systems
  • Member of the Board of Directors – Cyprus Lab
  • Member of the Cyprus Association of Food Scientists and Technologists
ΤΙΤΛΟΙ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΔΑΞΕΙ
  • FSCC 22000 - ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ - ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

  • ΑΜΥΝΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ-ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΤΟΥ TACCP

  • ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣ

  • ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

  • ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΡΙΣΕΩΝ - ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

  • ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΛΕΓΕΩΝΕΛΛΑΣ

  • ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΙΝΔΥΝΩΝ & ΣΧΕΔΙΑ ΔΡΑΣΗΣ

  • ΕΝΤΟΜΑ&ΑΛΛΟΙ ΖΩΙΚΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΣΤΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΑ ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ&ΤΡΟΦΙΜΑ

  • ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

  • ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

  • ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ

  • Η ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ISO 22000

  • ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΤΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ & ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΦΡΟΥΤΩΝ & ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

  • ΣΗΜΑΝΣΗ - ΙΧΝΗΛΑΣΙΜΟΤΗΤΑ - ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

  • ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ GLOBAL QUALITY & SAFETY REQUIREMENTS

  • ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ

  • ΥΓΙΕΙΝΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ

  • ΥΓΙΕΙΝΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Πιστοποιήσεις Εκπαιδευτή
Πιστοποιήσεις ΕκπαιδευτήΦορέας Πιστοποίησης
Εκπαιδευτής Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΕΕΚ)ΑνΑΔ