Το 16ο Συνέδριο Εφοδιαστικής Αλυσίδας και Logistics στις 25/11/2022

calendar icon

08 Νοεμβρίου 2022

⠀ -⠀ Εφοδιαστική Αλυσίδα/Εμπόριο
Το 16ο Συνέδριο Εφοδιαστικής Αλυσίδας και Logistics στις 25/11/2022

Διανύουμε την εποχή των πρωτοφανών αλλαγών, καθώς καινοτομία και τεχνολογία φέρνουν τα πάνω κάτω τόσο στα επιχειρηματικά μοντέλα όσο και στις αλυσίδες παραγωγής που τα υποστηρίζουν. Τα Logistics, όπου αποτελούν το θεμελιώδη στοιχείο αυτών των διαδικασιών, επηρεάζεται αναπόφευκτα από αυτές τις σημαντικές αλλαγές. Η τέταρτη βιομηχανική επανάσταση που βιώνουμε, χαρακτηρίζεται από ταχύτητα, μέγεθος και βάθος. Επομένως, το σύστημα των Logistics του μέλλοντος πρέπει να στοχεύει σε διασυνδεδεμένες πληροφορίες και ένα βελτιστοποιημένο χρόνο και πόρους, με σημαντικές επενδύσεις στην καινοτομία και την ανάπτυξη για τη διατήρηση της ανταγωνιστικότητας.

Το Συνέδριο και η Έκθεση απευθύνονται σε επιχειρηματίες, διευθυντές και στελέχη από επιχειρήσεις εμπορίου και λιανεμπορίου, όπως υπεραγορές, καταστήματα ένδυσης και υπόδησης, πολυκαταστήματα, αλυσίδες ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών, εμπορικές-προμηθευτικές εταιρείες, εταιρείες γενικού ή εξειδικευμένου εμπορίου. Ενδιαφέρει ιδιαίτερα, διευθυντές ή στελέχη εφοδιαστικής αλυσίδας, διαχείρισης αποθηκών, επιχειρήσεις στόλου οχημάτων, logistics, ανθρώπινου δυναμικού, operations, οικονομικής διεύθυνσης, εμπορικούς και τεχνικούς διευθυντές, υπεύθυνους πωλήσεων, marketing, παραγωγής κλπ.

25/11/2022 - 16ο Συνέδριο Εφοδιαστική Αλυσίδας και Logistics

Το 16ο Συνέδριο & Έκθεση Εφοδιαστικής Αλυσίδας & Logistics πραγματοποιείται με στόχο να αναδείξει τις προοπτικές και τις προκλήσεις που δημιουργούνται στην εφοδιαστική αλυσίδα στην μετά την COVID-19 περίοδο, δεδομένου ότι η εφοδιαστική αλυσίδα υπέστη την μεγαλύτερη διαταραχή στην λειτουργία της από την εποχή του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου.

Πως θα Ωφεληθούν οι Συμμετέχοντες

  • Θα πληροφορηθούν για τη σημασία του ψηφιακού μετασχηματισμού στην αλυσίδα εφοδιασμού και θα γνώρισουν τεχνολογίες που προσφέρουν υψηλή απόδοση και παραγωγικότητα.

  • Θα ενημερωθούν για τις προκλήσεις, αλλά και τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται στη νέα  πραγματικότητα.

  • Θα γνωρίσουν πώς η βιωσιμότητα της εφοδιαστικής αλυσίδας είναι πλέον «must» και όχι «want».

  • Θα μάθουν πως να οικοδομήσουν μια έξυπνη, γρήγορη και βιώσιμη αλυσίδα εφοδιασμού

  • Θα ακούσουν τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να ανταπεξέλθουν στο απαιτητικό πρόγραμμα παράδοσης και να ικανοποιήσουν τις υψηλές προσδοκίες των πελατών

Share: