1707 Νέες Προδιαγραφές Σεμιναρίων Έχει Εγκρίνει η ΑνΑΔ για το Α Εξάμηνο του 2020

calendar icon

10 Ιανουαρίου 2020

1707 Νέες Προδιαγραφές Σεμιναρίων Έχει Εγκρίνει η ΑνΑΔ για το Α Εξάμηνο του 2020

Η ΑνΑΔ έχει εγκρίνει συνολικά 1707 προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης για το πρώτο εξάμηνο του 2020. Στο σύνολό τους 153 Εκπαιδευτικά Κέντρα έχουν υποβάλει τις προδιαγραφές προγραμμάτων τους στην Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού και τις τελευταίες μέρες του 2019 έλαβαν τις εγκρίσεις για 1707 από αυτές.

Τα προγράμματα έχουν συνολική διάρκεια πέραν των 40,000 ωρών διδακτικού χρόνου αν οι προδιαγραφές αυτές μετατραπούν σε σεμινάρια μόνο μία φορά το καθένα. Η αλήθεια είναι ότι κάποια από αυτά δεν θα εκτελεστούν ποτέ και κάποια άλλα θα εκτελεστούν πολλές φορές μέσα στο εξάμηνο.

Όπως όλες οι αγορές έτσι και η αγορά της επαγγελματικής κατάρτισης, δοκιμάζεται συνεχώς μέσα από αλλαγές, προκλήσεις, νέες τεχνολογίες και νέες διδακτικές μεθόδους. Σταθερή παράμετρος της επαγγελματικής κατάρτισης στη χώρα μας είναι φυσικά η ΑνΑΔ που παραμένει ακλόνητος εταίρος της Δια Βίου Μάθησης και με τις επιχορηγήσεις της στηρίζει την ανάπτυξη των επιχειρηματικών στελεχών της χώρας μας.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΤΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

 

Νέα σεμινάρια ανακοινώνονται καθημερινά καθώς τα Εκπαιδευτικά Κέντρα ολοκληρώνουν τα ημερολόγια προγράμματά τους μέχρι το τέλος του εξαμήνου που λήγει στις 30/6/2020.

Στη MySeminars έχουν ήδη αναρτηθεί πέραν των 300 σεμιναρίων και αναμένεται τις επόμενες εβδομάδες αυτά να ξεπεράσουν τα 700. Σεμινάρια όλων των κατηγοριών και για όλα τα επίπεδα αναμένουν τόσο τους εργαζόμενους από τις επιχειρήσεις όσο και τους ανέργους για να τα αξιοποιήσουν στο έπακρον για να αναπτύξουν περαιτέρω τις επαγγελματικές δεξιότητές τους.

Αξιοσημείωτες είναι οι επιχορηγήσεις που αναμένονται καθώς αυτές ξεκινούν από το 50% και φτάνουν πολλές φορές μέχρι και 80% που είναι το ανώτατο επιτρεπτό ποσοστό επιχορήγησης.

Δείτε πιο κάτω τις βασικότερες κατηγορίες και τα σεμινάρια που έχουν αναρτηθεί από τα εκπαιδευτικά κέντρα στη MySeminars.

Share: