Δύο σεμινάρια για Μικροβιολογικές Αναλύσεις και Ποιότητα Μελιού/Γλυκαντικών
17 Μαΐου 2023
Η TUV - Food Allergens συνεχίζει σε τακτική βάση να προσφέρει στη Κύπρο εξειδικευμένα σεμινάρια τα οποία δεν προσφέρονται από κανένα άλλο σε αυτό το επίπεδο. Η εξειδίκευση και η εμπειρία των εργαστηρίων TUV -FA Food Allergens σε Κύπρο και Ελλάδα, αλλά και η βαθιά εμπειρογνωμοσύνη του κ. Γεώργιου Σειραγάκη διασφαλίζουν το υψηλό επίπεδο των εκπαιδευτικών προγραμμάτων.
- Σεμινάριο 31/05/2023: Μικροβιολογικές Αναλύσεις με Μοριακές και Ανοσοχημικές Τεχνικές
- Σεμινάριο 01/06/2023: Ποιότητα και Ασφάλεια Μελιού & Γλυκαντικών Υλών
Το πρώτο σεμινάριο, ο κ. Σειραγάκης μεταφέρει για πρώτη φορά στη Κύπρο τη γνώση για τις ‘Μικροβιολογικές Αναλύσεις με Μοριακές και Ανοσοχημικές Τεχνικές’. Ένα σεμινάριο το οποίο φαίνεται να ταράζει τα νερά στο τομέα των Μικροβιολογικών αναλύσεων και αναμένεται να τραβήξει τη προσοχή πολλών επαγγελματιών του κλάδου. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ασχοληθούν σε βάθος με 4 σημαντικά κεφάλαια. (1) Μικροβιολογία Τροφίμων, (2) Τροφογενή παθογόνα βακτήρια, (3) Κανονισμός 2073/2005 & (4) Rapid Alert System for Food &Feed
Στο δεύτερο σεμινάριο ηTUV - Food Allergens καταπιάνεται με τη Ποιότητα και Ασφάλεια Μελιού & Γλυκαντικών Υλών δίνοντας την ευκαιρία στους υπεύθυνους ποιότητας των επιχειρήσεων και των εργαστηρίων ελεγχου, να αναγνωρίζουν τις αναλύσεις αυτοελέγχου που είναι υποχρεωμένοι από τη νομοθεσία να πραγματοποιούν στον κλάδο τους. Κατά απόλυτα πρακτικό τρόπο οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν δεξιότητες μέσα και από την επιτόπια (στο χώρο της εκπαίδευσης) εκτέλεση των αναλύσεων με χρήση των διαθέσιμων εμπορικών πακέτων κατόπιν επίδειξης των ταχειών αναλυτικών τεχνικών από τον εκπαιδευτή.