Food Allergens Training: Το πιο Δημοφιλές Σεμινάριο για τη Διαπίστευση Εργαστηρίων με το ISO17025

calendar icon

10 Νοεμβρίου 2022

⠀ -⠀ Πιστοποιήσεις/Προσόντα/Άδειες
Food Allergens Training: Το πιο Δημοφιλές Σεμινάριο για τη Διαπίστευση Εργαστηρίων με το ISO17025

Η FA Food Allergens συνεχίζει σε τακτική βάση να προσφέρει στη Κύπρο εξειδικευμένα σεμινάρια τα οποία δεν προσφέρονται από κανένα άλλο σε αυτό το επίπεδο. Η εξειδίκευση και η εμπειρία των εργαστηρίων FA Food Allergens σε Κύπρο και Ελλάδα, αλλά και η βαθιά εμπειρογνωμοσύνη του κ. Γεώργιου Σειραγάκη διασφαλίζουν το υψηλό επίπεδο των εκπαιδευτικών προγραμμάτων.

Αυτή τη φορά η FA Food Allergens προσφέρει το σεμινάριο ‘Διαπίστευση Εργαστηρίων δοκιμών σύμφωνα με το ISO17025:2017’ δίνοντας την ευκαιρία στους επαγγελματίες να ενημερωθούν για τη διαπίστευση αυτή και τις απαιτήσεις για την απόκτησή της. Δεν είναι η πρώτη φορά που οργανώνεται το σεμινάριο αυτό στη Κύπρο και για ακόμα μια φορά αναμένεται να γεμίσει με επαγγελματίες του κλάδου.

 

Σεμινάριο 30/11/2022: Διαπίστευση Εργαστηρίων δοκιμών σύμφωνα με το ISO17025:2017

 

Ο κ. Σειραγάκης είναι ένας από τους πιο διακεκριμένους χημικούς τροφίμων με βαθιά εμπειρία τόσο στο ελαιόλαδο όσο και σε σωρεία άλλων τροφίμων καθώς και πολυετή εμπειρία στο τομέα των διαπιστεύσεων. Έχει παρουσιάσει σωρεία θεμάτων της ειδικότητας του σε διεθνή συνέδρια σε όλο τον κόσμο και στη Κύπρο ενώ έχει τιμηθεί το 2005 με το βραβείο MedDiet 2005. Δείτε το πλούσιο βιογραφικό του ΕΔΩ

Η παρακολούθηση του σεμιναρίου δεν αφορά μόνο τη γνώση αλλά και μια μαθησιακή εμπειρία που σπάνια βιώνουμε σε επαγγελματικά εκπαιδευτικά προγράμματα.



Share: