ΚΕΜ: Το Δημοφιλές Σεμινάριο Μελέτης Ηλεκτρολογικής Εγκατάστασης με την 17η Έκδοση ξεκινά 18/9/2024

calendar icon

03 Σεπτεμβρίου 2024

⠀ -⠀ Κατασκευές/Construction
⠀ -⠀ Μηχανολογία, Βιομηχανία & Τεχν. Επαγγέλματα
ΚΕΜ: Το Δημοφιλές Σεμινάριο Μελέτης Ηλεκτρολογικής Εγκατάστασης με την 17η Έκδοση ξεκινά 18/9/2024

Το Κέντρο Εκπαίδευσης Μηχανικών (ΚΕΜ) διοργανώνει ένα εξειδικευμένο σεμινάριο με θέμα τη "Μελέτη Ηλεκτρικής Εγκατάστασης με βάση τους Κανονισμούς της 17ης Έκδοσης", που θα διεξαχθεί από τις 18 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 9 Οκτωβρίου 2024. Το σεμινάριο αυτό, διάρκειας 36 ωρών, είναι μια μοναδική ευκαιρία για επαγγελματίες του χώρου των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους και να εξειδικευτούν στις νέες απαιτήσεις και προδιαγραφές που εισάγονται με τους κανονισμούς της 17ης Έκδοσης.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε Συμβούλους Μηχανικούς, Επιθεωρητές, Εργολάβους και άλλους Ηλεκτρολόγους που επιθυμούν να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους στον σχεδιασμό, την κατασκευή και τη συντήρηση ηλεκτρικών εγκαταστάσεων. Μέσα από αυτό το σεμινάριο, οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν την απαραίτητη τεχνογνωσία για να εφαρμόσουν σωστά και αποτελεσματικά τις μεθόδους και τις πρακτικές που καθορίζονται από τους κανονισμούς της 17ης Έκδοσης.


Σεμινάριο ΚΕΜ 18/09/2024:Μελέτη Ηλεκτρικής Εγκατάστασης με βάση τους Κανονισμούς της 17ης Έκδοσης


Κύρια θέματα που θα αναδειχθούν περιλαμβάνουν την κατανόηση της δομής των κανονισμών, τον υπολογισμό της έντασης βλάβης σε εγκαταστάσεις, την επιλογή και τον υπολογισμό συστημάτων καλωδίωσης, καθώς και τις απαιτήσεις για γείωση και προστασία από ηλεκτροπληξία. Επιπλέον, οι συμμετέχοντες θα μάθουν πώς να προετοιμάζουν μελέτες και έντυπα για έλεγχο από την Αρχή Ηλεκτρισμού, καθώς και να εφαρμόζουν προστατευτικά μέτρα για την ασφάλεια των εγκαταστάσεων.

Εισηγητής του σεμιναρίου είναι ο Χαράλαμπος Σκαμπαλλής, ένας έμπειρος Σύμβουλος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Καθηγητής Ηλεκτρολογίας στο Cyprus College. Ο κ. Σκαμπαλλής διαθέτει πολυετή εμπειρία στη μελέτη, επιθεώρηση και έλεγχο ηλεκτρικών εγκαταστάσεων, καθώς και στην εκπαίδευση επαγγελματιών στον τομέα της ηλεκτρολογίας. Οι γνώσεις και η εμπειρία του θα προσφέρουν ανεκτίμητη καθοδήγηση στους συμμετέχοντες, βοηθώντας τους να εμβαθύνουν στις τεχνικές λεπτομέρειες και τις προδιαγραφές που απαιτούνται για την επιτυχή εφαρμογή των κανονισμών.

Μην χάσετε την ευκαιρία να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας και να αναβαθμίσετε την επαγγελματική σας καριέρα με τη συμμετοχή σε αυτό το εξειδικευμένο πρόγραμμα. Το σεμινάριο προσφέρει μια πολύτιμη επένδυση στη συνεχή επαγγελματική ανάπτυξη, εξασφαλίζοντας ότι οι συμμετέχοντες θα είναι πλήρως εφοδιασμένοι για να ανταποκριθούν στις προκλήσεις του σύγχρονου ηλεκτρολογικού τομέα.

Επισκεφθείτε τη σελίδα του σεμιναρίου στη MySeminars και συμπληρώστε τη φόρμα 'Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος' για να επικοινωνήσει μαζί σας ο συντονιστής του προγράμματος για διευκρινήσεις και υποστήριξη στην εγγραφή σας και τη πρόσβασή σας στην επιχορήγηση της ΑνΑΔ.



Share: