ΚΕΠ: Σεμινάριο για τη Περιβαλλοντική Διαχείριση στις Επιχειρήσεις βάση του προτύπου ISO 14001:2015

calendar icon

31 Οκτωβρίου 2023

⠀ -⠀ Ενέργεια/Α.Π.Ε./Περιβάλλον
⠀ -⠀ Οργάνωση/Διοίκηση/Ηγεσία
ΚΕΠ: Σεμινάριο για τη Περιβαλλοντική Διαχείριση στις Επιχειρήσεις βάση του προτύπου ISO 14001:2015

Η Κυπριακή Εταιρεία Πιστοποίησης (ΚΕΠ) διοργανώνει σεμινάριο διάρκειας 14 ωρών (2 ημέρες) στο ξενοδοχείο CLEOPATRA HOTEL στη Λευκωσία που επικεντρώνεται στις απαιτήσεις του προτύπου ISO 14001:2015 για τη περιβαλλοντική διαχείριση στις επιχειρήσεις. Πέραν από τις απαιτήσεις του προτύπου, το σεμινάριο εμβαθύνει και στις τεχνικές επιθεώρησης του συστήματος με πολύ πρακτικούς τρόπους και τεχνικές.

Στην εποχή όπου η περιβαλλοντική βιωσιμότητα και η εταιρική κοινωνική ευθύνη καταλαμβάνουν κεντρική θέση στις επιχειρηματικές στρατηγικές, το ISO 14001:2015 προσφέρει έναν σταθερό πυρήνα για την ανάπτυξη και την εφαρμογή αποτελεσματικών συστημάτων περιβαλλοντικής διαχείρισης. Το προσεχές σεμινάριο, αποσκοπεί να εξοπλίσει τους συμμετέχοντες με τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες για να εφαρμόσουν και να επιθεωρήσουν τα συστήματα περιβαλλοντικής διαχείρισης των επιχειρήσεών τους.

 

06/12/2023 Σεμινάριο ΚΕΠ: Απαιτήσεις Προτύπου ISO 14001:2015 - Τεχνικές Εσωτερικής Επιθεώρησης

 

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα, που εστιάζει στις απαιτήσεις του προτύπου ISO 14001:2015 και τις τεχνικές εσωτερικής επιθεώρησης, προσφέρει στους συμμετέχοντες τα εργαλεία και τις γνώσεις για να ενισχύσουν την περιβαλλοντική διαχείριση εντός των επιχειρήσεών τους. Το σεμινάριο, που απευθύνεται σε διευθυντές, τεχνικούς διευθυντές, υπευθύνους συστημάτων, εσωτερικούς επιθεωρητές και σύμβουλους επιχειρήσεων, θα καλύψει κρίσιμες περιοχές όπως ο σχεδιασμός, η εφαρμογή και η υλοποίηση εσωτερικών επιθεωρήσεων, η αξιολόγηση και η βελτίωση των συστημάτων περιβαλλοντικής διαχείρισης.

Οι συμμετέχοντες θα επωφεληθούν από την πρακτική εμπειρία και τις γνώσεις της εκπαιδεύτριαςκ. Χρυσταλλένης Παπαδοπούλου, επιθεωρήτριας της ΚΕΠ, με εκτεταμένη εμπειρία στα συστήματα διαχείρισης και τις εσωτερικές επιθεωρήσεις. Η κ. Παπαδοπούλου είναι κάτοχος πτυχίου στη Χημεία και μεταπτυχιακών στην Επιστήμη και Τεχνολογία Πολυμερών (M.Sc) και στην Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA).  Είναι υπεύθυνη για τον Τομέα Εκπαίδευσης της ΚΕΠ και πιστοποιημένη από την ΑΝΑΔ ως εκπαιδευτής επαγγελματικής κατάρτισης επιπέδου 5.  Από το 2015 είναι επίσης συντονίστρια των ευρωπαϊκών προγραμμάτων στα οποία συμμετέχει η Κυπριακή Εταιρεία Πιστοποίησης.

Το πιστοποιητικό που θα λάβουν οι συμμετέχοντες είναι διεθνώς αναγνωρισμένο από το IQNet Academy, προσθέτοντας αξία και βάρος στην επαγγελματική τους εξέλιξη.



Share: