Polykarpou HRD: Εκπαίδευση Μαγειρικής και Οργάνωσης Κουζίνα εν ώρα Εργασίας στο Χώρο σας

calendar icon

10 Ιουλίου 2023

⠀ -⠀ Ξενοδοχεία & Εστιατόρια
⠀ -⠀ Τουρισμός/Ξενοδοχεία/Τρόφιμα
Polykarpou HRD: Εκπαίδευση Μαγειρικής και Οργάνωσης Κουζίνα εν ώρα Εργασίας στο Χώρο σας

Η εκπαίδευση κατά την εργασία σημαίνει ότι οι υπάλληλοί σας θα εκπαιδεύονται σε πραγματικό χρόνο, σε συνδυασμό επίδειξης και πρακτικής, μαθήματος και masterclass.

Όλα τα προγράμματα στοχεύουν στην εκπαίδευση των συμμετεχόντων σε σχέση με:

  • Νέες τάσεις μαγειρικής

  • Οργάνωση κουζίνας

  • Προετοιμασία, παραγωγή και σερβίρισμα πιάτων, μπουφέ και διακόσμησης.

  • Θεματικές κουζίνες (Κυπριακή, Ελληνική, Ιταλική, Ασιατική, Μεξικάνικη κτλ)

  • Κρύα κουζίνα και προγεύματα

  • Επεξεργασία κρεάτων και ψαριών

  • Ζαχαροπλαστική.

Μετά από συνεννόηση με την ομάδα Εκπαιδευτών μας, θα αποφασίζεται η διάρκεια των προγραμμάτων. Οι εκπαιδευτές θα εκπαιδεύουν, θα κατευθύνουν και θα καθοδηγούν τα μέλη της ομάδας σας ακολουθώντας τα επαγγελματικά διεθνή πρότυπα του AH&LEI, το πιο αναγνωρισμένο Εκπαιδευτικό Ινστιτούτο στη Φιλοξενία.

Not only Qualified, be Certified!

Προαιρετικά, οι συμμετέχοντες μπορούν να επιλέξουν να δώσουν εξετάσεις AH&LEI για να λάβουν επαγγελματική πιστοποίηση και να αποκτήσουν τον τίτλο “Certified Kitchen Cook”.

Η πιστοποίηση υποστηρίζεται από τα προγράμματα «START» (Skills, Tasks, and Results Training).

Οι επιτυχόντες που θα ολοκληρώσουν το πρόγραμμα quickSTART και θα περάσουν τις εξετάσεις, θα λάβουν πιστοποιητικό, καρφίτσα στο πέτο και παγκόσμια αναγνώριση για το επίτευγμά τους.

Όλα τα εκπαιδευτικά προγράμματα παραδίδονται εντός της επιχείρησης, σε χρόνο που να είναι κατάλληλος για την Εταιρεία.

Τις εκπαιδεύσεις θα κάνει ο Chef Σπυρος Ηλία





Share: