TUV Austria Cyprus: Σεμινάριο Πιστοποίησης για Επικεφαλής Επιθεωρητές Συστημάτων ISO 22000:2018"

calendar icon

23 Οκτωβρίου 2023

⠀ -⠀ Πιστοποιήσεις/Προσόντα/Άδειες
⠀ -⠀ Ποιότητα και Σχετικά Πρότυπα
⠀ -⠀ Τρόφιμα & Ποτά/Ασφάλεια Τροφίμων
TUV Austria Cyprus: Σεμινάριο Πιστοποίησης για Επικεφαλής Επιθεωρητές Συστημάτων ISO 22000:2018"

Στο πλαίσιο της συνεχούς εξέλιξης και των αυξανόμενων απαιτήσεων στον τομέα της ασφάλειας τροφίμων, το εκπαιδευτικό κέντρο της TUV Austria-Cyprus, παρουσιάζει το πενθήμερο σεμινάριο για την εκπαίδευση και πιστοποίηση Επικεφαλής Επιθεωρητών του Συστήματος Ασφάλειας Τροφίμων ISO22000-2018

Η ασφάλεια των τροφίμων αποτελεί πρωταρχικό ζήτημα για τη δημόσια υγεία και την οικονομία. Είναι απαραίτητο τα στελέχη των επιχειρήσεων να είναι καλά εκπαιδευμένα και να διαθέτουν τις απαραίτητες γνώσεις για την ανάπτυξη, εφαρμογή και αξιολόγηση των συστημάτων ασφάλειας τροφίμων.


13/11/2023 Σεμινάριο TUV Austria Cyprus:Επικεφαλής Επιθεωρητές Συστημάτων Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων ISO 22000:2018


Οι συμμετέχοντες στο σεμινάριο αυτό, θα αποκτήσουν βαθιές γνώσεις στις νομοθεσίες και τις πρακτικές που διέπουν τον τομέα της Ασφάλειας Τροφίμων. Θα είναι σε θέση να εφαρμόσουν και να αξιολογήσουν Συστήματα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων, να επιθεωρήσουν τα συστήματα αυτά και να αποκτήσουν πρακτική εμπειρία μέσω παραδειγμάτων και μελετών.

Η εκπαίδευση αυτή ανοίγει νέους επαγγελματικούς ορίζοντες, καθώς οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να εργαστούν ως επιθεωρητές σε φορείς ελέγχου, να προσφέρουν συμβουλευτικές υπηρεσίες σε επιχειρήσεις τροφίμων ή να αναλάβουν υπεύθυνες θέσεις σε παραγωγικές και μεταποιητικές μονάδες τροφίμων.

Το σεμινάριο περιλαμβάνει εξετάσεις και πιστοποίηση ως Lead Auditor από την καταξιωμένη TÜV AUSTRIA, ενώ οι επιτυχόντες θα έχουν τη δυνατότητα συμμετοχής σε πραγματικές επιθεωρήσεις.



Share: