TUV Austria Labs: Νέο Σεμινάριο για την Ποιότητα και Ασφάλεια Χαλλουμιού και Γαλακτοκομικών

calendar icon

14 Οκτωβρίου 2024

⠀ -⠀ Ποιότητα και Σχετικά Πρότυπα
⠀ -⠀ Τρόφιμα & Ποτά/Ασφάλεια Τροφίμων
TUV Austria Labs: Νέο Σεμινάριο για την Ποιότητα και Ασφάλεια Χαλλουμιού και Γαλακτοκομικών

Η TUV Austria Labs συνεχίζει να πρωτοπορεί στον τομέα της διαχείρισης τροφίμων, προσφέροντας ένα νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που απευθύνεται ειδικά στους επαγγελματίες της γαλακτοκομικής βιομηχανίας και, πιο συγκεκριμένα, στους παραγωγούς χαλλουμιού και γαλακτοκομικών προϊόντων. Το σεμινάριο με τίτλο «Ποιότητα και Ασφάλεια Χαλουμιού & Γαλακτοκομικών», που θα διεξαχθεί στις 2 Σεπτεμβρίου 2024 στη Λευκωσία (Περιοχή Νήσου), έρχεται σε μια κρίσιμη στιγμή για τη βιομηχανία, καθώς οι απαιτήσεις για ασφάλεια και ποιότητα τροφίμων γίνονται ολοένα και πιο αυστηρές σε διεθνές επίπεδο.


Η αξία του σεμιναρίου είναι ανεκτίμητη για όσους ασχολούνται με την παραγωγή χαλλουμιού και άλλων γαλακτοκομικών προϊόντων, δεδομένου ότι καλύπτει σε βάθος τις νομοθετικές απαιτήσεις και τις ποιοτικές προδιαγραφές που πρέπει να πληρούν τα προϊόντα αυτά. Οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν για τις πιο πρόσφατες κανονιστικές εξελίξεις και τις απαιτήσεις που πρέπει να ικανοποιούν τα προϊόντα για να ανταποκριθούν στις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης και άλλων διεθνών αγορών όπως η Ρωσία, οι ΗΠΑ και η Κίνα.


Το πρόγραμμα είναι δομημένο έτσι ώστε να καλύπτει όλες τις κρίσιμες πτυχές της παραγωγής χαλλουμιού, από την τήρηση των ποσοστώσεων των ειδών γάλακτος μέχρι τις αναλυτικές μεθόδους ελέγχου ποιότητας και ασφάλειας. Ειδική έμφαση θα δοθεί στις ταχείες μεθόδους αναλύσεων για χημικές και μικροβιολογικές παραμέτρους, χρησιμοποιώντας τα πιο πρόσφατα εμπορικά πακέτα. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν στις μεθόδους αυτές, αποκτώντας πρακτική εμπειρία που θα τους βοηθήσει να βελτιώσουν τις διαδικασίες ελέγχου στα δικά τους εργαστήρια.

 

31/10/2024 Σεμινάριο TUV Austria Labs - Ποιότητα και Ασφάλεια Χαλλουμιού & Γαλακτοκομικών

 

Ο εκπαιδευτής του προγράμματος, Παύλος Παύλου, διαθέτει πολυετή εμπειρία στον τομέα της Διασφάλισης Ποιότητας και της Διοίκησης Ποιότητας στη βιομηχανία τροφίμων. Έχει εργαστεί σε διάφορους τομείς της βιομηχανίας τροφίμων στην Ευρώπη, και είναι εξειδικευμένος σε τομείς όπως η Βιομηχανική Μικροβιολογία και η Βιοτεχνολογία. Με την καθοδήγησή του, οι συμμετέχοντες θα επωφεληθούν από την εις βάθος γνώση του και την πρακτική του προσέγγιση στην επίλυση προβλημάτων που αντιμετωπίζουν καθημερινά στη βιομηχανία τους.


Συνολικά, το σεμινάριο Ποιότητα και Ασφάλεια Χαλλουμιού & Γαλακτοκομικώνπροσφέρει μια μοναδική ευκαιρία για τους επαγγελματίες της γαλακτοκομικής βιομηχανίας να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις και να αποκτήσουν τις γνώσεις και δεξιότητες που χρειάζονται για να ανταποκριθούν στις σύγχρονες απαιτήσεις ποιότητας και ασφάλειας. Είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για όσους επιδιώκουν να διασφαλίσουν την ποιότητα των προϊόντων τους και να επεκτείνουν τις εξαγωγές τους σε διεθνείς αγορές.


Επισκεφθείτε τη σελίδα του σεμιναρίου στη MySeminars και συμπληρώστε τη φόρμα 'Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος' για να επικοινωνήσει μαζί σας ο συντονιστής του προγράμματος για διευκρινήσεις και υποστήριξη στην εγγραφή σας και τη πρόσβασή σας στην επιχορήγηση της ΑνΑΔ.



Share: