TUV Food Allergens: Σεμινάριο για τη γευσιγνωσία και έλεγχο ποιότητας χυμών φρούτων και λαχανικών

calendar icon

22 Αυγούστου 2023

⠀ -⠀ Ξενοδοχεία & Εστιατόρια
⠀ -⠀ Τρόφιμα & Ποτά/Ασφάλεια Τροφίμων
TUV Food Allergens: Σεμινάριο για τη γευσιγνωσία και έλεγχο ποιότητας χυμών φρούτων και λαχανικών

Ένα μοναδικό στο είδος του μονοήμερο (7 ώρες) σεμινάριο έχει εξαγγείλει η TUV Food Allergens στη Λάρνακα. Ένα σεμινάριο το οποίο εστιάζει στις παραμέτρους ποιότητας των φρούτων την υγιεινή τους γενικότερα στην ικανότητα να αξιολογεί κάποιος τα φρούτα και τους χυμούς φρούτων.

Το σεμινάριο αυτό προσφέρει τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να μάθουν όλα τα γευστικά χαρακτηριστικά των χυμών, να αναγνωρίζουν τις παραμέτρους που επηρεάζουν τη ποιότητα, υγιεινή και γεύση των χυμών αλλά και να χρησιμοποιούν τις αισθήσεις τους για μια γρήγορη και αξιόπιστη αξιολόγηση του προϊόντος.


ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΜΕΣΑ


Ενδιαφέρει παραγωγούς φρούτων ή χυμών, ιδιοκτήτες και υπεύθυνους ποιότητας εταιρειών, φρουταρίων και εργαστηρίων, τεχνολόγους τροφίμων, γεωπόνους και χημικούς που ασχολούνται με φθαρτά και εργαστηριακούς ελέγχους σε τρόφιμα.

Ο σκοπός του προγράμματος είναι οι υπεύθυνοι ποιότητας επιχειρήσεων και των εργαστηρίων ελέγχου, να αναγνωρίζουν τις αναλύσεις αυτοελέγχου που είναι υποχρεωμένοι από τη νομοθεσία να πραγματοποιούν στον κλάδο τους.

Ο εκπαιδευτής είναι ο Γεώργιος Σειραγάκης, χημικός τροφίμων με μεταπτυχιακές σπουδές στη διασφάλιση ποιότητας. Διαθέτει πολύχρονη εμπειρία στην ποιότητα φρούτων και λαχανικών καθώς και στην συσχέτιση τους με την οργανοληπτική αξιολόγηση αφού είναι τα τελευταία 10 χρόνια διευθυντής του TUV Food Allergens Laboratory.



Share: