LIVE ONLINE WEBINAR - Βασικές Αρχές της Ασφάλισης

- Χρηματοοικ. Ασφαλιστικά Τραπεζικά

10 Ιουν 2020 15:00 20 Ιουν 2020 13:15
Ελληνικά
14 ώρες ( 4 μέρες )
anad greek logo
LIVE ONLINE WEBINAR - Βασικές Αρχές της Ασφάλισης

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το πρόγραμμα «Αρχές ασφάλισης» σάς παρέχει τις απαραίτητες γνώσεις  για την κατανόηση των βασικών αρχών της ασφάλισης, της φύσης και των χαρακτηριστικών του κινδύνου όπως και το πώς αυτές εφαρμόζονται στο ασφαλιστικό περιβάλλον. Επιπλέον, θα προσδιοριστούν και επεξηγηθούν οι ασφαλίσιμοι κίνδυνοι λαμβάνοντας υπόψη τη λειτουργία της ασφαλιστικής αγοράς στην παροχή ασφαλιστικών προϊόντων και υπηρεσιών στους πελάτες. Θα διδαχθούν επίσης οι κύριες κανονιστικές και νομικές πτυχές που ισχύουν στη δραστηριότητα των ασφαλιστικών επιχειρήσεων, συμπεριλαμβανομένων των ισχυόντων κανονισμών για τους καταναλωτές και την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

Το Πρόγραμμα διασφαλιζει στους συμμετέχοντες 14 μονάδες CPD

ΣΚΟΠΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Μέσα από το πρόγραμμα αυτό θα αποκτήσετε δεξιότητες όπως:

  • Να διακρίνεται τα χαρακτηριστικά των βασικών αρχών της ασφάλισης.
  • Να προσδιορίζεται τους ασφαλίσιμους κινδύνων. 
  • Να καθορίζεται τις έννοιες της αντασφάλισης και συνασφάλισης.
  • Να προσδιορίζεται τις διαθέσιμες επιλογές στην εφαρμογή αποζημίωσης.
  • Να επεξηγείτε τα νομικά ασφαλιστικά έγγραφα.
  • Να επεξηγείται και εφαρμόζετε τις υποχρεώσεις ενός επαγγελματία διαμεσολαβητή.
  • Να εκτιμάτε τη σημασία των καθηκόντων του διαμεσολαβητή

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Ασφαλιστικούς συμβούλους και όσους ασχολούνται με την ασφαλιστική διαμεσολάβηση.  Εργοδοτούμενους ασφαλιστικών εταιρειών. Δικηγόρους, λογιστές και διοικητικούς υπαλλήλους που μέρος των καθηκόντων τους είναι η ασφάλισηΆνεργους που επιθυμούν να ασχοληθούν με θέματα ασφάλισης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Λόγω των νέων συνθηκών που διαμορφώθηκαν διεθνώς η υλοποίηση των σεμιναρίων θα γίνεται με τη μέθοδο της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης (e-Learning). Τα σεμινάρια θα γίνονται διαδικτυακά, σε πραγματικό χρόνο (σύγχρονη εκπαίδευση) με διαδραστικές τεχνικές κατάρτισης και θα απαντώνται ζωντανά όλες οι απορίες. Θα αξιοποιείται επίσης η ασύγχρονη μέθοδος εκπαίδευσης και η  κατά πρόσωπο εκπαίδευση όπου είναι δυνατόν να εφαρμοστεί σύμφωνα με τις εκάστοτε οδηγίες. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα συμπεριλαμβάνεται στα τρία εξεταζόμενα μαθήματα για την απόκτηση του Πιστοποιητικού Βασικής Ασφαλιστικής Κατάρτισης (ΠΒΑΚ). (14 ΜΟΝΑΔΕΣ CPD)


Εκπαιδευτής:

Οδυσσέας Μιχαηλίδης

Εντάχθηκε στην ασφαλιστική βιομηχανία το 2002 και σήμερα κατέχει τη θέση του Διευθυντή ασφαλίσεων Γενικού Κλάδου στην Prime Insurance Co Ltd. Κατά την εικοσαετή επαγγελματική του πορεία διετέλεσε Διευθυντής Αποδοχής Κίνδυνων, Απαιτήσεων και Πωλήσεων.Είναι απόφοιτος του Fisher College of Business με εξειδίκευση στο Risk Management and Insurance. (BSBA). Κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο στη Διοίκηση επιχειρήσεων (MBA) και είναι  μέλος του Chartered Institute of Arbitrators. (ACIArb). Είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού.

Αναλυτικό Κόστος Σεμιναρίου

Για Δικαιούχους ΑνΑΔ

  • € 208.00
  • € 168.00
  • € 0.00
  • € 40.00

Για μη-Δικαιούχους ΑνΑΔ

  • € 150.00
  • € 0.00
  • € 28.50
  • € 150.00

Κοστολογικές Πληροφορίες

Παρέχεται έκπτωση σε μη-δικαιούχους της επιχορήγησης της ΑνΑΔ. Άνεργοι μπορούν να παρακολουθήσουν Δωρεάν το σεμινάριο εφόσον προσκομίσουν το σχετικό παραπεμπτικό του Γραφείου Εργασίας και εφόσον υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις στο σεμινάριο

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Τετάρτη - 10 Ιουν 2020

Ώρα

15:00 - 19:30

Τοποθεσία:

OnLine Virtual Classroom

Σάββατο - 13 Ιουν 2020

Ώρα

09:00 - 13:15

Τοποθεσία:

OnLine Virtual Classroom

Τετάρτη - 17 Ιουν 2020

Ώρα

15:00 - 19:30

Τοποθεσία:

OnLine Virtual Classroom

Σάββατο - 20 Ιουν 2020

Ώρα

09:00 - 13:15

Τοποθεσία:

OnLine Virtual Classroom

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος : LIVE ONLINE WEBINAR - Βασικές Αρχές της Ασφάλισης