Διαχείριση Ασφάλειας των Τροφίμων – ISO 22000 -2018
- Τουρισμός/ Ξενοδοχεία/ Τρόφιμα
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Το νέο αναθεωρηµένο πρότυπο ISO 22000:2018 καθορίζει τις νέες απαιτήσεις όσον αφορά την ασφάλεια των τροφίµων σε εταιρείες και οργανισµούς της τροφικής αλυσίδας.
Επιχειρήσεις τροφίµων που είναι πιστοποιηµένες µε το ISO 22000:2005 και επιθυµούν να πιστοποιηθούν µε το νέο ή εταιρείες που θέλουν να εφαρµόσουν τις απαιτήσεις του νέου προτύπου, οφείλουν να καταρτίσουν τα υπεύθυνα στελέχη τους στις προδιαγραφές και απαιτήσεις του στον σχεδιασµό, ανάπτυξη και αποτελεσµατική εφαρµογή ενός συστήµατος διαχείρισης ασφάλειας των τροφίµων και στην εφαρµογή των αρχών HACCP.
ΣΚΟΠΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ
Στόχος του προγράμματος είναι οι καταρτιζόμενοι να κατανοήσουν τους όρους, τις έννοιες και την σημασίας της ασφάλειας των τροφίµων και αρχές του HACCP, να γνωρίσουν τις βασικές νομοθετικές υποχρεώσεις των εταιρειών αναφορικά µε την ασφάλεια των τροφίµων και να κατανοήσουν την ανάγκη για ανάπτυξη και εφαρµογή ενός συστήµατος ∆ιαχείρισης Ασφαλείας των Τροφίµων. Επίσης, οι εκπαιδευόμενοι θα είναι σε θέση να αναγνωρίζουν και να αξιολογούν όλους τους πιθανούς κινδύνους σε όλα τα στάδια των τροφίµων που παράγουν, και να εφαρµόζουν αποτελεσµατικά προληπτικά µέτρα ελέγχου, έτσι ώστε να εξαλείψουν ή να τους µειώσουν σε αποδεκτά επίπεδα.
Το πρόγραμμα αυτό έχει εγκριθεί και επιχορηγείται από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού (ΑνΑΔ).
ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ
Το πρόγραµµα απευθύνεται σε διευθυντικόνκαι εποπτικό προσωπικό των επιχειρήσεωννπου έχουν τους ρόλους και αρµοδιότητες για την διαχείριση της ασφάλειας των τροφίµων και µέλη επιτροπών HACCP
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
LOCATION
ΙΗΕ Academy
108 Nikou Pattichi Str
Πληροφορίες Εκπαιδευτή
Αναλυτικό Κόστος Σεμιναρίου
Για Δικαιούχους ΑνΑΔ
- € 300.00
- € 238.00
- € 57.00
- € 62.00
- € 73.78
Για μη-Δικαιούχους ΑνΑΔ
- € 300.00
- € 0.00
- € 57.00
- € 300.00
- € 357.00
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ
Τρίτη - 27 Οκτ 2020
Ώρα
09:00 - 17:00
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ:
Αντώνης ΓεωργίουΠέμπτη - 29 Οκτ 2020
Ώρα
09:00 - 17:00