Διαχείριση Νερού στα Τουριστικά Καταλύματα. Προκλήσεις και Προβλήματα, Αξιολόγηση και Διόρθωση

- Ενέργεια/ Α.Π.Ε./ Περιβάλλον - Τουρισμός/ Ξενοδοχεία/ Τρόφιμα

28 Απρ 2021 08:30 28 Απρ 2021 15:00
Ελληνικά
6.00 ώρες ( 1 ημέρα )
anad greek logo
Διαχείριση Νερού στα Τουριστικά Καταλύματα. Προκλήσεις και Προβλήματα, Αξιολόγηση και Διόρθωση

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Η διαχείριση νερού σε τουριστικά καταλύματα αποτελεί ιδιαίτερή πρόκληση για τους υπεύθυνους τόσο λόγω της πολυπλοκότητας των συστημάτων του νερού όσο και  της εποχικότητας της τουριστικής βιομηχανίας στην Κύπρο. Η αναγνώριση των συνήθων προβλημάτων που μπορεί να προκύψουν  από τη διαχείριση νερού σε τουριστικά καταλύματα, η έγκαιρη διάγνωση, η πρόληψή αλλά και η διόρθωση είναι απαραίτητα τόσο για την επίτευξη υψηλού επιπέδου ασφάλειας των πελατών και του προσωπικού αλλά και διασφάλιση της ποιότητας των υπηρεσιών των τουριστικών καταλυμάτων.

ΣΚΟΠΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Με το πέρας του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση να: 

  • Αποκτήσουν και να βελτιώσουν τις γνώσεις τους σε σχέση με τις παραμέτρους που αφορούν το νερό
  • Ενημερωθούν για τη σχετική νομοθεσία και τους κώδικες πρακτικής
  • Διακρίνουν συγκεκριμένους κινδύνους που υπάρχουν στο νερό σε σχέση με τη χρήση του
  • Επιλέγουν και να εφαρμόζουν τις κατάλληλές πρακτικές  για πρόληψη των κινδύνων
  • Διαχειρίζονται αποτελεσματικά θέματα μη συμμορφώσεις που μπορεί να προκύψουν
  • Υιοθετούν όλες τις αρχές και μεθόδους για έλεγχο των κινδύνων 
  • Δημιουργήσουν αρχεία τεκμηρίωσης της διαχείρισης του κινδύνου και είναι σε θέση να τα αξιολογούν

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Υπεύθυνοι Τεχνικών Τμημάτων,Τεχνικοί, Υπεύθυνοι Ασφάλειας και Υγείας, Υπεύθυνοι HACCP

Εσωτερικοί Επιθεωρητές Συστημάτων Διαχείρισης της Ασφάλειας των Τροφίμων,

Εσωτερικοί Επιθεωρητές Συστημάτων Διαχείρισης   


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ

Έλενα Καρτσιούλη

Πληροφορίες Εκπαιδευτή
Έλενα Καρτσιούλη - Διευθύντρια Συμβουλευτικής και Πελατειακών Σχέσεων
Η Έλενα Καρτσιούλη με επιστημονικό υπόβαθρο στη Χημεία  έχει εργαστεί για πολλά χρόνια σε αναλυτικό εργαστήριο τροφίμων, νερού και περιβάλλοντος. Πρόσφατα έχει συνιδρύσει την Food-Scion με στόχο την προσφορά υπηρεσιών στους επαγγελματίες στο χώρο της εστίασης και της παραγωγής τροφίμων σε ότι αφορά τη διασφάλιση της ασφάλειας των τροφίμων, του νερού και του περιβάλλοντος. Στόχος της Food-Scion  είναι η προώθηση  κουλτούρας ασφάλειας μέσω εκπαιδευτικών σεμιναρίων, εργαλείων και στο...
Αναλυτικό Κόστος Σεμιναρίου

Για Δικαιούχους ΑνΑΔ

  • € 70.00
  • € 56.00
  • € 0.00
  • € 14.00
  • € 14.00

Για μη-Δικαιούχους ΑνΑΔ

  • € 70.00
  • € 0.00
  • € 13.30
  • € 70.00
  • € 83.30
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Τετάρτη - 28 Απρ 2021

Ώρα

08:30 - 15:00

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ:

Έλενα Καρτσιούλη

Τοποθεσία:

Κέντρο Παραγωγικότητας Λευκωσία ΤΕΚ - Πρώην ΑΤΙ (Κων. Καβάφη)

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος : Διαχείριση Νερού στα Τουριστικά Καταλύματα. Προκλήσεις και Προβλήματα, Αξιολόγηση και Διόρθωση