LIVE ONLINE WEBINAR - The 6 Critical Practices for Leading a Team

- Οργάνωση/ Διοίκηση/ Ηγεσία - Soft Skills / Επικοινωνία

28 Ιουν 2021 09:00 29 Ιουν 2021 12:45
Ελληνικά
7 ώρες ( 2 μέρες )
anad greek logo
LIVE ONLINE WEBINAR - The 6 Critical Practices for Leading a Team

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Η ηγεσία αποτελεί τη κορυφή κάθε επιτυχίας. Οι ηγετικές δεξιότητες μπορούν να αποκτηθούν μέσα από τη γνώση και τη συστηματική πρακτική εφαρμογή τους. Είναι γνώσεις, δεξιότητες και στάσεις απέναντι στους ανθρώπους και στον εαυτό μας.

ΣΚΟΠΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος οι καταρτιζόμενοι θα είναι σε θέση να:

Σε επίπεδο γνώσεων

  1. Οργανώνουν τις δραστηριότητες που απαιτεί ο ρόλος ενός υπεύθυνου ομάδας.


Σε επίπεδο δεξιοτήτων

  1. Σχεδιάζουν και εκτελούν τακτικές, αποτελεσματικές ατομικές συναντήσεις με τα μέλη της ομάδας.
  2. Οργανώνουν και προετοιμάζουν τις ομάδες τους να πετύχουν αποτελέσματα.
  3. Δημιουργούν κουλτούρα ανταλλαγής ανατροφοδότησης εντός των ομάδων τους.
  4. Διαχειρίζονται την αλλαγή και καθοδηγούν τις ομάδες τους εν μέσω αλλαγής.
  5. Διαχειρίζονται σωστά την ενέργεια τους.    


Σε επίπεδο στάσεων

  1. Αισθάνονται ως ηγέτες των ομάδων τους αναπτύσσοντας ηγετική νοοτροπία

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Το πρόγραμμα απευθύνεται:

  • Σε υφιστάμενους ηγέτες που αναζητούν πρακτικές και εργαλεία σχετικά με τον τρόπο της αποτελεσματικής διαχείρισης των ομάδων τους
  • Σε επαγγελματίες που έχουν αναλάβει ομάδα για πρώτη φορά
  • Σε επαγγελματίες που προορίζονται να αναλάβουν εποπτικά καθήκοντα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

This programme may be approved for up to 7 CPD units.  Participants will be awarded by a FranklinCovey Certificate of Attendance


Εκπαιδευτές

Ευαγόρας Ευαγόρου: Ο Ευαγόρας διαθέτει πτυχιακό και μεταπτυχιακό τίτλο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, με 25 χρόνια εμπειρία στα χρηματοοικονομικά και στη διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού.Από το 2007 ασχολείται με το σχεδιασμό και υλοποίηση προγραμμάτων κατάρτισης στους τομείς της Διαχείρισης Αλλαγής, Επικοινωνίας, Εργασιακής Κουλτούρας, Πωλήσεις, και Διαχείρισης Στρες & Ανθεκτικότητα. Ταυτόχρονα, προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε θέματα Ηγεσίας και Καθοδήγησης. Έχει πιστοποιηθεί από τον οργανισμό Solution Surfers της Ελβετίας και από το International Coach Federation της Αμερικής για την εξάσκηση του Coaching καθώς και από το University of Cambridge για προγράμματα High Impact Leadership. Η συμμετοχή του στη FranklinCovey συνοδεύτηκε με την εκπαίδευση και πιστοποίηση του σε προγράμματα κατάρτισης με θέματα τη διαχείριση αλλαγής, παραγωγικότητα, ηγετικές δεξιότητες, καθώς και του παγκοσμίου φήμης προγράμματος των 7 Συνηθειών των Εξαιρετικά Αποτελεσματικών Ανθρώπων®. Είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής από την ΑνΑΔ  και έχει συμπληρώσει πέραν των 10.000 ωρών εκπαίδευσης, καθοδήγησης και διεξαγωγής εργαστηρίων στην Κύπρο και στο εξωτερικό.


Άνθος Χατζηπαναγιώτου: Ο Άνθος διαθέτει πτυχιακό τίτλο στα Οικονομικά και μεταπτυχιακό τίτλο στη διαχείριση επενδύσεων, με 10ετή εμπειρία στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών στον τομέα της διαχείρισης επενδυτικών και δανειακών χαρτοφυλακίων. Από το 2008 ασχολείται εκτενώς με το σχεδιασμό και την υλοποίηση μαθησιακών δραστηριοτήτων στους τομείς της Διαχείρισης Αλλαγής, Ηγεσίας και Καθοδήγησης Ανθρώπων, και Ενίσχυσης της Αποτελεσματικότητας και Παραγωγικότητας. Εργάστηκε ως υπεύθυνος αναπτυξιακών προγραμμάτων του μεγαλύτερου χρηματοοικονομικού Οργανισμού της Κύπρου σε μια περίοδο αλλαγής του επιχειρηματικού μοντέλου και πλήρους μετασχηματισμού του τρόπου λειτουργίας του Οργανισμού, συμπεριλαμβανομένου και του ψηφιακού μετασχηματισμού, που του έδωσε την ευκαιρία να διαχειριστεί μεγάλα έργα αλλαγής, τόσο στην Κύπρο, όσο και στο εξωτερικό. Η μετέπειτα συμμετοχή του στη FranklinCovey συνοδεύτηκε με την εκπαίδευση και πιστοποίηση του στη μεθοδολογία διαχείρισης αλλαγής του συγκεκριμένου Οργανισμού. Επιπρόσθετα,  έχει ασχοληθεί εκτενώς με το θέμα της καθοδήγησης και έχει πιστοποιηθεί σε διαφορετικές μεθοδολογίες καθοδήγησης, όπως το Corporate Conversational Intelligence του CreatingWE® Institute Αμερικής, και το Solution Focused Coaching της Solution Surfers Ελβετίας. Μέσα από τους πιο πάνω ρόλους έχει συμπληρώσει πέραν των 10.000 ωρών εκπαίδευσης, καθοδήγησης και διεξαγωγής εργαστηρίων στην Κύπρο και στο εξωτερικό.

Πληροφορίες Εκπαιδευτή
Ευαγόρας Ευαγόρου - Franklin Covey Certified Consultant

Ο Ευαγόρας διαθέτει πτυχιακό και μεταπτυχιακό τίτλο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, με 25 χρόνια εμπειρία στα χρηματοοικονομικά και στη διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού.Από το 2007 ασχολείται με το σχεδιασμό και υλοποίηση προγραμμάτων κατάρτισης στους τομείς της Διαχείρισης Αλλαγής, Επικοινωνίας, Εργασιακής Κουλτούρας, Πωλήσεις, και Διαχείρισης Στρες & Ανθεκτικότητα.

Ταυτόχρονα, προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε θέματα Ηγεσίας και Καθοδήγησης. Έχει πιστοποιηθεί από τον οργανισμό Solution Surfers της Ελβετίας και από το International Coach Federation της Αμερικής για την εξάσκηση του Coaching καθώς και από το University of Cambridge για προγράμματα High Impact Leadership. Η συμμετοχή του στη FranklinCovey συνοδεύτηκε με την εκπαίδευση και πιστοποίηση του σε προγράμματα κατάρτισης με θέματα τη διαχείριση αλλαγής, παραγωγικότητα, ηγετικές δεξιότητες, καθώς και του παγκοσμίου φήμης προγράμματος των 7 Συνηθειών των Εξαιρετικά Αποτελεσματικών Ανθρώπων®.

Είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής από την ΑνΑΔ  και έχει συμπληρώσει πέραν των 10.000 ωρών εκπαίδευσης, καθοδήγησης και διεξαγωγής εργαστηρίων στην Κύπρο και στο εξωτερικό.

Αναλυτικό Κόστος Σεμιναρίου

Για Δικαιούχους ΑνΑΔ

  • € 270.00
  • € 119.00
  • € 51.30
  • € 151.00

Για μη-Δικαιούχους ΑνΑΔ

  • € 270.00
  • € 0.00
  • € 51.30
  • € 270.00

Κοστολογικές Πληροφορίες

ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ: Πληρωτέο ποσό € 270,00

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Δευτέρα - 28 Ιουν 2021

Ώρα

09:00 - 12:45

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ:

Ευαγόρας Ευαγόρου

Τοποθεσία:

OnLine Virtual Classroom

Τρίτη - 29 Ιουν 2021

Ώρα

09:00 - 12:45

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ:

Ευαγόρας Ευαγόρου

Τοποθεσία:

OnLine Virtual Classroom

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος : LIVE ONLINE WEBINAR - The 6 Critical Practices for Leading a Team