Planning & Control of F&B Operations

- Τουρισμός/ Ξενοδοχεία/ Τρόφιμα - Πιστοποιήσεις/ Προσόντα/ Άδειες

09 Νοε 2023 09:00 14 Δεκ 2023 17:00
Ελληνικά
42.00 ώρες ( 12 μέρες )
anad greek logo
Planning & Control of F&B Operations

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Μάθετε τις τελευταίες εξελίξεις στις διαδικασίες ελέγχου που χρησιμοποιούνται για τη μείωση του κόστους στις επιχειρήσεις τροφίμων και ποτών σε αυτό το βασικό μάθημα Διοίκησης που απευθύνεται σε προσωπικό- κλειδιά της φιλοξενίας.

Ως μέρος του F&B Management Specialization, αυτό το μάθημα διερευνά πώς ο σχεδιασμός κι ο έλεγχος μπορούν να βοηθήσουν τις τα τμήματα να λειτουργούν πιο έξυπνα, να ανταγωνίζονται για μια θέση στην αγορά και να προσδίδουν αξία στους πελάτες. Οι επαγγελματίες θα μάθουν για τα συστήματα σημείων πώλησης και άλλες νέες τεχνολογίες, ενώ η νέα «Αποτελεσματική τακτική ελέγχου» που εμφανίζεται σε όλο το πρόγραμμα υπογραμμίζει τις βασικές αρχές της αποτελεσματικής διαχείρισης τροφίμων και ποτών.

ΣΚΟΠΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Ποια τα οφέλη για εσάς
  • Ανάπτυξη δεξιοτήτων διαχείρισης και ηγεσίας
  • Τμηματικές δεξιότητες σχεδιασμού και οργάνωσης
  • Δεξιότητες στη μείωση του κόστους και την αύξηση της αποτελεσματικότητας στις επιχειρήσεις τροφίμων και ποτών

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Το Planning & Control  απευθύνεται σε Διευθυντές ή Επόπτες στις Επιχειρήσεις Τροφίμων και Ποτών στις βιομηχανίες Φιλοξενίας και Εστίασης, συμπεριλαμβανομένων των Ιδιοκτητών και των Διευθυντών Εστιατορίων και Μπαρ.
Το μάθημα αποτελεί μέρος του Διπλώματος F&B Management Specializations από το AH&LEI

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ποια τα οφέλη για τις επιχειρήσεις

·        Ένα πιστοποιημένο και άρτια εκπαιδευμένο Υπεύθυνος Τροφίμων και Ποτών που θα χρησιμοποιεί γνώσεις και μεθοδολογίες προς όφελος και για την προώθηση της επιχείρησης.

·        Οι επιχειρήσεις, θα εργοδοτούν με υπερηφάνεια εκπαιδευμένα στελέχη με δίπλωμα που απονέμεται από ένα παγκοσμίου φήμης φορέα Πιστοποίησης.

 

Θεματολογία

  • Διαχείριση κινδύνων για την ασφάλεια των τροφίμων και το σύστημα HACCP
  • Μόλυνση και αλλοίωση τροφίμων
  • Τα σημεία ελέγχου στον σχεδιασμό μενού και αγορών
  • Τα σημεία ελέγχου παραλαβής, αποθήκευσης και έκδοσης
  • Τα σημεία προετοιμασίας, μαγειρέματος και διατήρησης
  • Το σημείο ελέγχου σερβιρίσματος
  • Το σημείο ελέγχου καθαριότητας και συντήρησης
  • Καθαρισμός και συντήρηση εγκαταστάσεων
  • Οι πρόκλησεις τβων Τμημάτων F&B
  • Η λειτουργία του ελέγχου
  • Το μενού: Τα θεμέλια του ελέγχου
  • Προϋπολογισμός Λειτουργίας και Ανάλυση Κόστους-Όγκου-Κέρδους
  • Καθορισμός προτύπων τροφίμων και ποτών
  • Έλεγχοι αγοράς και παραλαβών
  • Αποθήκευση και έκδοση ελέγχων
  • Έλεγχοι στην παραγωγή και την εξυπηρέτηση
  • Υπολογισμός του πραγματικού κόστους των τροφίμων και των ποτών
  • Έλεγχος: Ανάλυση, Διορθωτική Δράση και Αξιολόγηση
  • Έλεγχος εσόδων
  • Πρόληψη της κλοπής εσόδων
  • Έλεγχος κόστους εργασίας
  • Σχεδιασμός εγκαταστάσεων, διάταξη και εξοπλισμός
  • Χρηματοοικονομική διαχείριση

Το μάθημα αποτελεί μέρος του Διπλώματος F&B Management Specializations από το AH&LEI
Πληροφορίες Εκπαιδευτή
Εύρος Αρακαπιώτης - Resident Manager at Limassol Del Mar
Ο Εύρος Αρακαπιώτης, αφού αποφοίτησε από το Centre International de Glion, στην Ελβετία, είχε αρχίσει να εργάζεται στον κλάδο της φιλοξενίας από το 1997. Με 25ετή επαγγελματική καριέρα σε ξενοδοχεία κυρίως 5 αστέρων, στο Front Office αλλά κυρίως στο Food and Beverage, έχει πλέον ενταχθεί στην ομάδα του της Polykarpou HRD. Είχε εκπαιδεύσει κυρίως ομάδες F&B, σχετικά με διάφορα Συστήματα Ποιότητας, Σχεδιασμό / Μηχανική Μενού, Εποπτεία, Κοστολόγηση, Οργάνωση, Έλεγχο, Καθοδήγηση, Διαχείριση Παρα...
Αναλυτικό Κόστος Σεμιναρίου

Για Δικαιούχους ΑνΑΔ

  • € 950.00
  • € 714.00
  • € 0.00
  • € 236.00
  • € 236.00

Για μη-Δικαιούχους ΑνΑΔ

  • € 950.00
  • € 0.00
  • € 180.50
  • € 950.00
  • € 1,130.50

Κοστολογικές Πληροφορίες

Ειδικές τιμές για ατομικές συμμετοχές

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Πέμπτη - 09 Νοε 2023

Ώρα

09:00 - 17:00

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ:

Εύρος Αρακαπιώτης

Τοποθεσία:

CHEI (Λεμεσός)

Πέμπτη - 16 Νοε 2023

Ώρα

09:00 - 17:00

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ:

Εύρος Αρακαπιώτης

Τοποθεσία:

CHEI (Λεμεσός)

Πέμπτη - 23 Νοε 2023

Ώρα

09:00 - 17:00

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ:

Εύρος Αρακαπιώτης

Τοποθεσία:

CHEI (Λεμεσός)

Πέμπτη - 30 Νοε 2023

Ώρα

09:00 - 17:00

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ:

Εύρος Αρακαπιώτης

Τοποθεσία:

CHEI (Λεμεσός)

Πέμπτη - 07 Δεκ 2023

Ώρα

09:00 - 17:00

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ:

Εύρος Αρακαπιώτης

Τοποθεσία:

CHEI (Λεμεσός)

Πέμπτη - 14 Δεκ 2023

Ώρα

09:00 - 17:00

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ:

Εύρος Αρακαπιώτης

Τοποθεσία:

CHEI (Λεμεσός)

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος : Planning & Control of F&B Operations

Σεμινάρια στην ίδια κατηγορία από τον ίδιο διοργανωτή
Διοίκηση Οροφοκομίας...

Η Ακαδημία Housekeeping βοηθά τους επαγγελματίες να αναπτύξουν πλήρως τις δυνατότητες τους και να αποκτήσουν μια επαγγελματική πιστοποίηση. Το πρόγραμμα προσφέρ...

15/01/2025 09:00

49.00 ώρες (7 μέρες)

Ελληνικά

Επιχορηγημένο-ΑνΑΔ

CHEI (Λεμεσός)

Διοίκηση Τμήματος Υποδοχής...

Ένα πρόγραμμα Διοίκησης του Τμήματος Υποδοχής που αφορά στη σωστή διαχείριση των πόρων, διασφαλίζοντας παράλληλα το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης και τη δημιο...

06/02/2025 09:00

49.00 ώρες (7 μέρες)

Ελληνικά

Επιχορηγημένο-ΑνΑΔ

CHEI (Λεμεσός)

Managing Beverage Operations...

Η διαχείριση μπαρ περιλαμβάνει τη λειτουργία μιας εγκατάστασης ή επιχείρισης που σερβίρει αλκοολούχα και άλλα ποτά. Εάν είστε υπεύθυνος για τη διαχείριση ενός μ...

12/03/2025 09:00

35.00 ώρες (5 μέρες)

Ελληνικά

Επιχορηγημένο-ΑνΑΔ

CHEI (Λεμεσός)

Introduction to the Art of Sommelier...

Οινογνωσία και τεχνικές σερβιρίσματος: Βυθιστείτε στον κόσμο του κρασιού με ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα σχεδιασμένο για επίδοξους σομελιέ. Μάθετε τις βασικές αρχ...

18/04/2025 09:00

14.00 ώρες (2 μέρες)

Ελληνικά

Επιχορηγημένο-ΑνΑΔ

CHEI (Λεμεσός)

Πιστοποιημένος Επόπτης Φιλοξενίας (CHS®)...

Ο Πιστοποιημένος Επόπτης Φιλοξενίας CHS® είναι η πιο έγκυρη πιστοποίηση που διατίθεται σε έναν επόπτη φιλοξενίας. Αποτελεί μέρος μιας ελίτ ομάδας επαγγελματι...

23/04/2025 09:00

45.00 ώρες (6 μέρες)

Αγγλικά

Επιχορηγημένο-ΑνΑΔ

CHEI (Λεμεσός)

Ασφάλεια τροφίμων – Σύστημα HACCP...

Το HACCP είναι ένας τρόπος διαχείρισης των κινδύνων για την ασφάλεια των τροφίμων. Οι διαδικασίες διαχείρισης της ασφάλειας των τροφίμων θα πρέπει να βασίζονται...

05/06/2025 09:00

28.00 ώρες (4 μέρες)

Ελληνικά

Επιχορηγημένο-ΑνΑΔ

CHEI (Λεμεσός)