Οινογνωσία Τεχνικές Πώλησης & Σερβιρίσματος

- Τουρισμός/ Ξενοδοχεία/ Τρόφιμα

07 Νοε 2022 09:00 08 Νοε 2022 17:00
Ελληνικά
14.00 ώρες ( 2 μέρες )
anad greek logo
Οινογνωσία Τεχνικές Πώλησης & Σερβιρίσματος

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΜΑΖΙ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΛΑΥΣΗΣ ΤΟΥ ΟΙΝΟΥ!

Ένα εξαιρετικό σεμινάριο, ειδικά σχεδιασμένο για επαγγελματίες στο χώρο του κρασιού και της εστίασης, οι οποίοι επιθυμούν να διευρύνουν τις γνώσεις τους γύρω από το κρασί.

Η αύξηση των πωλήσεων του κρασιού, έρχεται μέσα από την εκπαίδευση του προσωπικού σας! Εφαρμόζοντας τεχνικές “upselling” και χρησιμοποιώντας τη γνώση για το κρασί και
τις εξαιρετικές ικανότητες στο σερβίρισμα!

Θεματολογία
•Οινολογία
•Τύποι κρασιών
•Παράγοντες του κρασιού
•Έδαφος & κλίμα
•Διεθνείς ποικιλίες
•Οι κυπριακοί αμπελώνες
•Κυπριακές ποικιλίες
•Ο σημαντικός ρόλος του ποτηριού
•Συνδυασμός κρασιού με φαγητό
•Κρασί και βιγκανισμός
•Σερβίρισμα κρασιού

Παρουσιάζεται από μια ομάδα εκλεκτών εισηγητών και καλεσμένων, με εξειδίκευση και ξεχωριστή εμπειρία στον τομέα του οίνου!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Εκπαιδευτές

  • Ορέστης Τσιάκκας
  • Σωτήρης Νεοφυτίδης
  • Ξενοφών Λάμπρου (Φιλοξενούμενος εκπαιδευτής)
Αναλυτικό Κόστος Σεμιναρίου

Για Δικαιούχους ΑνΑΔ

  • € 250.00
  • € 168.00
  • € 47.50
  • € 82.00
  • € 97.58

Για μη-Δικαιούχους ΑνΑΔ

  • € 250.00
  • € 0.00
  • € 47.50
  • € 250.00
  • € 297.50
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Δευτέρα - 07 Νοε 2022

Ώρα

09:00 - 17:00

Τοποθεσία:

CHEI (Λεμεσός)

Τρίτη - 08 Νοε 2022

Ώρα

09:00 - 17:00

Τοποθεσία:

CHEI (Λεμεσός)

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος : Οινογνωσία Τεχνικές Πώλησης & Σερβιρίσματος

Σεμινάρια στην ίδια κατηγορία από τον ίδιο διοργανωτή
Managing Beverage Operations...

Η διαχείριση μπαρ περιλαμβάνει τη λειτουργία μιας εγκατάστασης ή επιχείρισης που σερβίρει αλκοολούχα και άλλα ποτά. Εάν είστε υπεύθυνος για τη διαχείριση ενός μ...

12/03/2025 09:00

35.00 ώρες (5 μέρες)

Ελληνικά

Επιχορηγημένο-ΑνΑΔ

CHEI (Λεμεσός)

Introduction to the Art of Sommelier...

Οινογνωσία και τεχνικές σερβιρίσματος: Βυθιστείτε στον κόσμο του κρασιού με ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα σχεδιασμένο για επίδοξους σομελιέ. Μάθετε τις βασικές αρχ...

18/04/2025 09:00

14.00 ώρες (2 μέρες)

Ελληνικά

Επιχορηγημένο-ΑνΑΔ

CHEI (Λεμεσός)

Ασφάλεια τροφίμων – Σύστημα HACCP...

Το HACCP είναι ένας τρόπος διαχείρισης των κινδύνων για την ασφάλεια των τροφίμων. Οι διαδικασίες διαχείρισης της ασφάλειας των τροφίμων θα πρέπει να βασίζονται...

05/06/2025 09:00

28.00 ώρες (4 μέρες)

Ελληνικά

Επιχορηγημένο-ΑνΑΔ

CHEI (Λεμεσός)