Επικεφαλής Επιθεωρητές Συστημάτων Διαχείρισης Υγιεινής & Ασφάλειας των Τροφίμων (HACCP) με βάση το Πρότυπο ISO 22000:2018

- Ποιότητα και Σχετικά Πρότυπα - Τουρισμός/ Ξενοδοχεία/ Τρόφιμα

04 Οκτ 2021 08:45 08 Οκτ 2021 16:30
Ελληνικά
35.00 ώρες ( 5 μέρες )
presentation img Ανδρέας Ζήσιμος
anad greek logo
Επικεφαλής Επιθεωρητές Συστημάτων Διαχείρισης Υγιεινής & Ασφάλειας των Τροφίμων (HACCP) με βάση το Πρότυπο ISO 22000:2018

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Στόχος του εκπαιδευτικού προγράμματος είναι η εκπαίδευση και η κατάρτιση των ενδιαφερομένων ως  επιθεωρητές / επικεφαλής επιθεωρητές σύμφωνα με τις απαιτήσεις του Προτύπου ISO 22000:2018.
Ολοκληρώνοντας το Πρόγραμμα ο συμμετέχοντας θα έχει ολοκληρωμένη γνώση σχετικά με την προσέγγιση της Διαχείρισης Ασφάλειας των Τροφίμων και το Σύστημα HACCP, θα μπορεί να συντονίζει μια oμάδα HACCP, να αναπτύσσει καθώς και να επιθεωρεί το Σύστημα HACCP.
Το παρόν Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα είναι πιστοποιημένο από τον STAREGISTER και αναγνωρισμένο από τον CEPAS και ικανοποιεί τις εκπαιδευτικές απαιτήσεις για την εγγραφή των ενδιαφερομένων στα Μητρώα  Πιστοποιημένων Επιθεωρητών. Το Πρόγραμμα περιλαμβάνει θεωρητική και πρακτική εξάσκηση καθώς και
προετοιμασία για την απόκτηση εγκεκριμένου πιστοποιητικού μέσω γραπτής εξέτασης.

ΣΚΟΠΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Ολοκληρώνοντας το Πρόγραμμα οι συμμετέχοντες θ’ αποκτήσουν τις γνώσεις ώστε να μπορούν να σχεδιάζουν, να αναπτύσσουν και να εφαρμόζουν Συστήματα Διαχείρισης της Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων με βάση τις απαιτήσεις του νέου Πρότυπου.


ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

  • Υποψήφιοι επιθεωρητές Οργανισμών Πιστοποίησης
  • Εσωτερικοί επιθεωρητές
  • Σύμβουλοι επιχειρήσεων
  • Υπεύθυνοι Διαχείρισης Ασφάλειας τροφίμων
  • Υπεύθυνοι Τμημάτων
  • Διευθυντικό και Διοικητικό προσωπικό

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Πρότυπο ISO 22000:2018:

Στο σεμινάριο απαιτείται η χρήση του Προτύπου CYS EN ISO 22000:2018. Για σκοπούς εκπαίδευσης και για περίοδο 3 μηνών από την ημερομηνία του σεμιναρίου, ο CYS προσφέρει το Πρότυπο στους συμμετέχοντες σε χαμηλότερη τιμή. Για αγορά του Προτύπου επικοινωνήστε στο τηλ. 22411438



Πληροφορίες Εκπαιδευτή
Ανδρέας Ζήσιμος - Lead Auditor in EMEA
Επικεφαλής Επιθεωρητής με αποδεδειγμένη πολυετή εμπειρία στον έλεγχο και την εκπαίδευση Συστημάτων Διαχείρισης. Εξειδικευμένος σε συστήματα GFSI όπως BRC, IFS, FSSC και συστήματα διαχείρισης ISO 9001:2015, ISO 22000:2018 και ISO 14001:2015.  Ακαδημαϊκό υπόβαθρο στη Βιολογία, τη Μοριακή Βιολογία, τη Μικροβιολογία Τροφίμων και την Ασφάλεια των Τροφίμων....
Αναλυτικό Κόστος Σεμιναρίου

Για Δικαιούχους ΑνΑΔ

  • € 900.00
  • € 595.00
  • € 171.00
  • € 305.00
  • € 362.95

Για μη-Δικαιούχους ΑνΑΔ

  • € 900.00
  • € 0.00
  • € 171.00
  • € 900.00
  • € 1,071.00

Κοστολογικές Πληροφορίες

Ειδικές τιμές για άνεργους & φοιτητές. Το πρόγραμμα έχει εγκριθεί από την ΑνΑΔ. Οι επιχειρήσεις/οργανισμοί που συμμετέχουν με εργοδοτουμένους τους, καθώς και άνεργοι, οι οποίοι ικανοποιούν τις προϋποθέσεις της ΑνΑΔ, θα τύχουν της σχετικής επιχορήγησης.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Δευτέρα - 04 Οκτ 2021

Ώρα

08:45 - 16:30

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ:

Ανδρέας Ζήσιμος

Τοποθεσία:

Cleopatra Hotel (Λευκωσία)

Τρίτη - 05 Οκτ 2021

Ώρα

08:45 - 16:30

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ:

Ανδρέας Ζήσιμος

Τοποθεσία:

Cleopatra Hotel (Λευκωσία)

Τετάρτη - 06 Οκτ 2021

Ώρα

08:45 - 16:30

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ:

Ανδρέας Ζήσιμος

Τοποθεσία:

Cleopatra Hotel (Λευκωσία)

Πέμπτη - 07 Οκτ 2021

Ώρα

08:45 - 16:30

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ:

Ανδρέας Ζήσιμος

Τοποθεσία:

Cleopatra Hotel (Λευκωσία)

Παρασκευή - 08 Οκτ 2021

Ώρα

08:45 - 16:30

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ:

Ανδρέας Ζήσιμος

Τοποθεσία:

Cleopatra Hotel (Λευκωσία)

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος : Επικεφαλής Επιθεωρητές Συστημάτων Διαχείρισης Υγιεινής & Ασφάλειας των Τροφίμων (HACCP) με βάση το Πρότυπο ISO 22000:2018