Vegetarian and Healthy Options Dishes
- Τουρισμός/ Ξενοδοχεία/ Τρόφιμα
21 Φεβ 2022 09:00 22 Φεβ 2022 17:00
Ελληνικά
14.00 ώρες ( 2 μέρες )
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Η ανάπτυξη και παραγωγή Vegetarian & Health Options Dishes για τα Μενού στη ξενοδοχειακή και επισιτιστική βιομηχανία, δημιούργησε και την ανάγκη περαιτέρω εκπαίδευσης. Το προσωπικό στις κουζίνες χρειάζεται γνώσεις και δεξιότητες στο να εκτελέσουν τα εδέσματα σε βάσει νέων προϊόντων και συνταγών για να ανταπεξέλθουν επιτυχώς στις ανάγκες και απαίτησης εκάστου πελάτη.
ΣΚΟΠΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ
Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος οι καταρτιζόμενοι θα είναι σε θέση να:
- Εξηγούν τα χαρακτηριστικά και υλικά της χορτοφαγικής κουζίνας.
- Περιγράφουν τις εξελίξεις και τάσεις χορτοφαγικής κουζίνας.
- Περιγράφουν τις συνταγές και προδιαγραφές πρωτότυπων φαγητών χορτοφαγίας και υγιεινής διατροφής.
- Γνωρίζουν νέα ισορροπημένων μενού προσαρμοσμένα στις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε πελάτη στην ξενοδοχειακή και επισιτιστική βιομηχανία.
- Επιλέγουν και να χρησιμοποιούν τον ορθό εξοπλισμό για την προετοιμασία και παρασκευή των διάφορων συνταγών και εδεσμάτων.
- Εφαρμόζουν και να επιδεικνύουν μεθόδους παρασκευής σύγχρονων χορτοφαγικών φαγητών.
- Διακοσμούν με πρωτοτυπία τα εδέσματα και να τα ετοιμάζουν για παράθεση.
- Αποκτήσουν κουλτούρα για ποιοτική, αποτελεσματική και παραγωγική εργασία.
- Δημιουργήσουν ευχάριστο περιβάλλον εργασίας και ομαδικό πνεύμα.
ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε μάγειρες, άλλους εργαζόμενους σε κουζίνες, εστιατόρια, ξενοδοχεία, take away και επιχειρήσεις catering.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
LOCATION
ΙΗΕ Academy
108 Nikou Pattichi Str
Αναλυτικό Κόστος Σεμιναρίου
Για Δικαιούχους ΑνΑΔ
- € 250.00
- € 168.00
- € 47.50
- € 82.00
- € 97.58
Για μη-Δικαιούχους ΑνΑΔ
- € 250.00
- € 0.00
- € 47.50
- € 250.00
- € 297.50
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ
Δευτέρα - 21 Φεβ 2022
Ώρα
09:00 - 17:00
Τρίτη - 22 Φεβ 2022
Ώρα
09:00 - 17:00