Διαχείριση Ασφάλειας των Τροφίμων – ISO 22000
- Τουρισμός/ Ξενοδοχεία/ Τρόφιμα
13 Δεκ 2022 09:00 14 Δεκ 2022 17:00
Ελληνικά
14.00 ώρες ( 2 μέρες )
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Το νέο αναθεωρηµένο πρότυπο ISO 22000:2018 καθορίζει τις νέες απαιτήσεις όσον αφορά την ασφάλεια των τροφίµων σε εταιρείες και οργανισµούς της τροφικής αλυσίδας.
Επιχειρήσεις τροφίµων που είναι πιστοποιηµένες µε το ISO 22000:2005 και επιθυµούν να πιστοποιηθούν µε το νέο ή εταιρείες που θέλουν να εφαρµόσουν τις απαιτήσεις του νέου προτύπου, οφείλουν να καταρτίσουν τα υπεύθυνα στελέχη τους στις προδιαγραφές και απαιτήσεις του στον σχεδιασµό, ανάπτυξη και αποτελεσµατική εφαρµογή ενός συστήµατος διαχείρισης ασφάλειας των τροφίµων και στην εφαρµογή των αρχών HACCP.
ΣΚΟΠΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ
Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος οι καταρτιζόμενοι θα είναι σε θέση να:
- Κατανοούν τους όρους, τις έννοιες και τη σημασίας της ασφάλειας των τροφίμων και αρχές του HACCP.
- Γνωρίζουν τις βασικές νομοθετικές υποχρεώσεις των εταιρειών αναφορικά με την ασφάλεια των τροφίμων.
- Κατανοούν την ανάγκη για ανάπτυξη και εφαρμογή ενός συστήματος
- Διαχείρισης Ασφαλείας των Τροφίμων.
- Αντιλαμβάνονται και περιγράφουν το σκοπό, φιλοσοφία και βασικές αρχές του ISO 22000.
- Γνωρίζουν τη δομή του νέου ISO 22000, τις νέες απαιτήσεις και βασικές αλλαγές και τη μεθοδολογία μετάβασης στο νέο Πρότυπο.
- Εφαρμόζουν τη νέα φιλοσοφία και προσέγγιση της διακινδύνευσης και τις νέες απαιτήσεις για την ανάλυση των κινδύνων.
- Αναγνωρίζουν και αξιολογούν όλους τους πιθανούς κινδύνους σε όλα τα στάδια των τροφίμων που παράγουν, και να εφαρμόζουν αποτελεσματικά προληπτικά μέτρα ελέγχου, έτσι ώστε να εξαλείψουν ή να τους μειώσουν σε αποδεκτά επίπεδα.
- Κατανοούν τις ανάγκες και απαιτήσεις για τεκμηριωμένες πληροφορίες αναφορικά με την ασφάλεια των τροφίμων στον οργανισμό τους.
- Γνωρίζουν τι απαιτείται από μια ομάδα έργου για να εφαρμόσει τη μεθοδολογία ανάπτυξης και εφαρμογής ενός αποτελεσματικού συστήματος διαχείρισης ασφάλειας των τροφίμων.
ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε διευθυντικό και εποπτικό προσωπικό των επιχειρήσεων που έχουν τους ρόλους και αρμοδιότητες για την διαχείριση της ασφάλειας των τροφίμων και µέλη επιτροπών HACCP.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
LOCATION
ΙΗΕ Academy
108 Nikou Pattichi Str
Πληροφορίες Εκπαιδευτή
Αναλυτικό Κόστος Σεμιναρίου
Για Δικαιούχους ΑνΑΔ
- € 320.00
- € 238.00
- € 60.80
- € 82.00
- € 97.58
Για μη-Δικαιούχους ΑνΑΔ
- € 320.00
- € 0.00
- € 60.80
- € 320.00
- € 380.80
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ
Τρίτη - 13 Δεκ 2022
Ώρα
09:00 - 17:00
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ:
Αντώνης ΓεωργίουΤοποθεσία:
Λεμεσός
Τετάρτη - 14 Δεκ 2022
Ώρα
09:00 - 17:00
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ:
Χρίστος ΖαχαριάδηςΤοποθεσία:
Λεμεσός