Διοίκηση Εστιατορίου

- Οργάνωση/ Διοίκηση/ Ηγεσία - Τουρισμός/ Ξενοδοχεία/ Τρόφιμα

10 Μαΐου 2022 08:30 11 Μαΐου 2022 16:30
Ελληνικά
14 ώρες ( 2 μέρες )
Διοίκηση Εστιατορίου

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Η ανάγκη κατάρτισης πηγάζει από τα πολλά κενά που παρουσιάζει η κατάρτιση του εποπτικού προσωπικού των εστιατορίων και κουζινών σήμερα, ιδιαίτερα μέσα σε συνθήκες οικονομικής κρίσης. Τα κενά αυτά οφείλονται κυρίως στη συνεχή βελτίωση των νομοθεσιών αλλά και των απαιτούμενων γνώσεων των ατόμων που εργάζονται στον τομέα αυτό. Το προτεινόμενο πρόγραμμα έρχεται να καλύψει τις αδυναμίες αυτές και αποτελεί μια αναγκαιότητα που θα βελτιώσει αισθητά την υπάρχουσα κατάσταση.

Η αναγκαιότητα προσφοράς σεμιναρίου κατάρτισης με θέμα τη Διοίκηση Εστιατορίου, επιβεβαιώθηκε από την πετυχημένη υλοποίηση παρόμοιου πιλοτικού σεμιναρίου το οποίο προσφέρθηκε πρόσφατα από το KES College σε επαγγελματίες του κλάδου.

ΣΚΟΠΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Η επιμόρφωση των συμμετεχόντων στα πιο σημαντικά θέματα του τομέα εργασίας τους όπως:

  • Υγιεινή των τροφίμων και HACCP
  • Κοστολόγηση / τιμολόγηση προϊόντων
  • Ετοιμασία ετήσιου προϋπολογισμού
  • Παρουσίαση πιάτων (Building of Food Dishes)
  • Βασικές Αρχές Λειτουργίας Μικρής Επιχείρησης
  • Ικανοποίηση του Πελάτη

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Διευθυντές/Υπεύθυνοι και Ιδιοκτήτες μεμονωμένων Εστιατορίων και Εστιατορίων Ξενοδοχειακών Μονάδων

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Περιεχόμενο Προγράμματος:

  • Υγιεινή των τροφίμων και HACCP
  • Κοστολόγηση/τιμολόγηση προϊόντων
  • Βασικές Αρχές Λειτουργίας Μικρής Επιχείρησης
  • Ικανοποίηση του πελάτη
  • Ετοιμασία ετήσιου προϋπολογισμού εστιατορίου
  • Παρουσίαση πιάτων (Building of Food Dishes)


Εκπαιδευτές

Παναγιώτης Χατζησυμεού

Ο κ. Παναγιώτης Χατζησυμεού εργάζεται από το 2007 στο KES College ως υπεύθυνος των Προγραμμάτων Σπουδών των Ξενοδοχειακών Σπουδών και παράλληλα είναι σύμβουλος επιχειρήσεων σε θέματα όπως το άνοιγμα νέων εστιατορίων, ανάπτυξη μενού, επιλογή/εκπαίδευση προσωπικού και άλλα. Έχει πείρα πέραν των 40 χρόνων και εργάστηκε σε πολλές χώρες όπως Ελλάδα, Ελβετία, Χόνγκ Κονγκ, Σαουδική Αραβία, Ρωσία και άλλες. Εργάστηκε στις Κυπριακές Αερογραμμές ως Υπεύθυνος του Τμήματος Τροφοδοσίας. Είναι κάτοχος Ανώτερου Διπλώματος στις Γαστρονομικές Τέχνες, Πτυχίου στη Διοίκηση Ξενοδοχείων (BA hons) και Μεταπτυχιακού στη Διοίκηση Ξενοδοχείων και Επισιτιστικών Μονάδων από το Ηνωμένο Βασίλειο. Είναι ιδρυτής και πρώτος πρόεδρος του Συνδέσμου Αρχιμαγείρων Κύπρου, πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συνδέσμου Αρχιμαγείρων Γαστρονόμων-Eurotoques και πολλών άλλων επαγγελματικών συνδέσμων. Συχνά διδάσκει και παρουσιάζει σεμινάρια σε ακαδημαϊκά ιδρύματα του εξωτερικού.


Πηνελόπη Νεοφύτου

Η κα. Πηνελόπη Νεοφύτου είναι πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια της ΑΝΑΔ με σπουδές στην διοίκηση επιχειρήσεων και μεταπτυχιακό τίτλο ΜΒΑ στην ανάπτυξη ανθρωπίνων πόρων. Επίσης έχει κάνει σπουδές δημοσίων σχέσεων LCCI PR Professional και είναι Certified adult educator. Διαθέτει μεγάλη εργασιακή εμπειρία στην ανάπτυξη των πωλήσεων και του μάρκετινγκ σε επιχειρήσεις του εσωτερικού και του εξωτερικού, μοιράζεται με ενθουσιασμό τις γνώσεις και τις εμπειρίες της με σκοπό την προσωπική και επιχειρηματική ανάπτυξη των συμμετεχόντων στα προγράμματα που υλοποιεί. Η προσωποκεντρική και πελατοκεντρική εκπαίδευση που εφαρμόζει είναι ο καταλυτικός παράγοντας ανάπτυξης της επιχείρησης.


Ξενοδοχείο Πεύκος

Λεμεσός

Αναλυτικό Κόστος Σεμιναρίου

Για Δικαιούχους ΑνΑΔ

  • € 378.00
  • € 238.00
  • € 0.00
  • € 140.00

Για μη-Δικαιούχους ΑνΑΔ

  • € 378.00
  • € 0.00
  • € 71.82
  • € 378.00
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Τρίτη - 10 Μαΐου 2022

Ώρα

08:30 - 16:30

Τετάρτη - 11 Μαΐου 2022

Ώρα

08:30 - 16:30

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος : Διοίκηση Εστιατορίου