Τα 100 Μυστικά για μια Εξαιρετική Εμπειρία στο Εστιατόριο

- Τουρισμός/ Ξενοδοχεία/ Τρόφιμα

04 Απρ 2022 08:30 05 Απρ 2022 16:30
Ελληνικά
14.00 ώρες ( 2 μέρες )
anad greek logo
Τα 100 Μυστικά για μια Εξαιρετική Εμπειρία στο Εστιατόριο

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το εν λόγω εκπαιδευτικό σεμινάριο διάρκειας 14 ωρών, είναι δομημένο σε δύο μέρη και έχει σαν στόχο να αναδείξει τα σημεία που ο σύγχρονος πελάτης στην εστίαση κρίνει, αξιολογεί και βαθμολογεί την επίσκεψη του σε έναν χώρο εστίασης. Με τις πολυάριθμες επιλογές που έχει ο κάθε πελάτης σήμερα, ο πήχης αξιολόγησης τίθεται όλο και πιο ψηλά αναζητώντας κάτι πέραν της κοινής εξυπηρέτησης.

Ένα καλό κοκτέιλ χρειάζεται πέραν του ενός συστατικού, άρα, πέραν της κοινής εξυπηρέτησης προσθέτουμε άλλα δυο συστατικά, τις λεπτομέρειες που μπορεί να προσέξει ο πελάτης και την φιλοξενία. Αυτά είναι τα κύρια συστατικά της συνταγής του εκπαιδευτικού αυτού σεμιναρίου.

ΣΚΟΠΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Με το πέρας του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση

(σε επίπεδο Γνώσεων)

  • Να αναγνωρίζουν την σημασία της προσφοράς φιλοξενίας στους πελάτες
  • Να γνωρίζουν τα είδη των πελατών στο σύγχρονο εστιατόριο
  • Να κατονομάζουν τους λόγους που οι πελάτες επισκέπτονται ένα εστιατόριο
  • Να αναγνωρίζουν την διαφορά μεταξύ της απλής εξυπηρέτησης και τον συνδυασμό της εξυπηρέτησης με το αίσθημα της φιλοξενίας
  • Να εντοπίζουν σημεία στα οποία μπορεί η επιχείρηση τους να προσφέρει στους πελάτες μια βελτιωμένη εμπειρία κατά την επίσκεψή τους
  • Να κατονομάζουν τα διάφορα είδη χώρων εστίασης και πως μπορεί το ένα να διαφέρει από το άλλο

(σε επίπεδο Δεξιοτήτων)

  • Να επιδεικνύουν λεπτομέρειες, οι οποίες μπορούν να επηρεάσουν θετικά ή αρνητικά την κρίση του πελάτη.
  • Να διευθύνουν και καθοδηγούν το προσωπικό έτσι ώστε να προσφέρουν μια εξαιρετική εμπειρία στον πελάτη του εστιατορίου
  • Να εφαρμόζουν διάφορες τεχνικές διαχείρισης πελατών, οι οποίες θα τους φέρουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα

 

(σε επίπεδο Στάσεων)

  • Να διερωτώνται συνεχώς πως μπορούν να κάνουν την εμπειρία του πελάτη τους καλύτερη.
  • Να παροτρύνουν τους υφιστάμενους τους έτσι ώστε να προσφέρουν φιλοξενία πέραν της εξυπηρέτησης.
  • Να θέτουν συνεχώς τον εαυτό τους στην θέση του πελάτη και να αναζητούν συνεχώς το καλύτερο.
  • Να εκτιμούν την προσφορά φιλοξενίας στους πελάτες που τους επέλεξαν

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

  • Ιδιοκτήτες, Υπεύθυνους επιχειρήσεων αλλά και σε Ανώτερο προσωπικό οποιασδήποτε επιχείρησης εστίασης.
  • Σε άτομα τα οποία είναι στην πρώτη γραμμή της προσφοράς υπηρεσιών αλλά και σε άτομα τα οποία διευθύνουν, οργανώνουν αλλά και προετοιμάζουν το έδαφος για την φιλοξενία.
  • Σε επιχειρήσεις εστίασης που θέλουν να ωθήσουν το προϊόν τους ένα βήμα πιο πέρα, προσφέροντας στους πελάτες τους πολύ περισσότερα από αυτά που αναγράφονται στο μενού.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Πιστοποίηση κατάρτισης

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος και επιτυχία στο διαγνωστικό δοκίμιο, οι συμμετέχοντες θα λάβουν πιστοποιητικό συμμετοχής από το ΚΕΚ ΠΑΝΤΕΛΗ ΜΩΥΣΕΩΣ (MSP BUSINESS COACHING)

Μεθοδολογία εκπαίδευσης

Το πρόγραμμα είναι συμμετοχικό και διαδραστικό. Περιλαμβάνει παρουσιάσεις, πρακτική εξάσκηση, ομαδική άσκηση, υπόδυση ρόλων και μελέτες περίπτωσης.


Εισηγητής: Πασχάλης Χριστοφόρου

Ο Πασχάλης Χριστοφόρου είναι διαπιστευμένος Εκπαιδευτής ενηλίκων από την ΑΝΑΔ, απόφοιτος του Α.Ξ.Ι.Κ στις μαγειρικές τέχνες και πτυχιούχος στην Διεύθυνση Φιλοξενίας σε πανεπιστήμιο του Ηνωμένου Βασιλείου. Από πολύ μικρή ηλικία εργαζόταν σε οικογενειακή επιχείρηση εστίασης, σε επιχειρήσεις προσφοράς τροφίμων και έπειτα σε διάφορα εστιατόρια και μεγάλα ξενοδοχεία στην Κύπρο. Τα τελευταία 15 χρόνια διευθύνει τμήματα διαχείρισης τροφίμων σε μεγάλες και πρωτοπόρες εταιρείες. Όραμά του είναι η βελτίωση του τουριστικού προϊόντος του τόπου μας και γενικότερα η μετατροπή της κοινής και απλής εξυπηρέτησης από κοινή σίτιση σε πραγματική φιλοξενία.

Αναλυτικό Κόστος Σεμιναρίου

Για Δικαιούχους ΑνΑΔ

  • € 297.50
  • € 238.00
  • € 56.53
  • € 59.50
  • € 70.81

Για μη-Δικαιούχους ΑνΑΔ

  • € 297.50
  • € 0.00
  • € 56.53
  • € 297.50
  • € 354.03
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Δευτέρα - 04 Απρ 2022

Ώρα

08:30 - 16:30

Τοποθεσία:

MSP Business Coaching (Λευκωσία)

Τρίτη - 05 Απρ 2022

Ώρα

08:30 - 16:30

Τοποθεσία:

MSP Business Coaching (Λευκωσία)

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος : Τα 100 Μυστικά για μια Εξαιρετική Εμπειρία στο Εστιατόριο