Σύγχρονη Ματιά στην Ελληνική Κουζίνα
- Τουρισμός/ Ξενοδοχεία/ Τρόφιμα
01 Νοε 2022 09:00 03 Νοε 2022 17:00
Ελληνικά
21.00 ώρες ( 3 μέρες )
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Ο γευστικός πλούτος της ελληνικής κουζίνας δεν περιορίζεται στις παραδοσιακές συνταγές που όλοι ξέρουμε και αγαπάμε, επειδή μπορεί να αξιοποιήσει την πληθώρα των τοπικών προϊόντων και να συνθέσει μία μεσογειακή κουζίνα που όμοια της δεν υπάρχει. Τα τελευταία χρόνια, το «φαγητό της Ελληνίδας μαμάς» από όλα τα ιστορικά μέρη του ελληνισμού, έχει εξελιχθεί σημαντικά, μέσα από πειραματισμούς έμπειρων σεφ. Σήμερα λοιπόν, αρκετοί σεφ παίρνουν την παράδοση από το χέρι και την πάνε μια βόλτα με όχημα την πρωτοτυπία και την καινοτομία.
Παρόλα αυτά μεγάλη μερίδα σεφ και μαγείρων δεν έχει έρθει σε επαφή με τη σύγχρονη ελληνική κουζίνα και στερείτε του νέου γευστικού πλούτου που αυτή προσφέρει. Σε αυτό το σεμινάριο οι συμμετέχοντες θα μυηθούν στη ελληνική κουζίνα και γαστρονομία δίνοντάς της μοντέρνα χροιά, χρησιμοποιώντας κατά βάση ελληνικά υλικά σε συνδυασμό με μοντέρνες τεχνικές μαγειρικής για να αναδειχθεί η ελληνική γαστρονομία του σήμερα.
ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε μάγειρες, άλλους εργαζόμενους σε κουζίνες, εστιατόρια, ξενοδοχεία, take away και επιχειρήσεις catering.
Αναλυτικό Κόστος Σεμιναρίου
Για Δικαιούχους ΑνΑΔ
- € 350.00
- € 252.00
- € 66.50
- € 98.00
- € 116.62
Για μη-Δικαιούχους ΑνΑΔ
- € 350.00
- € 0.00
- € 66.50
- € 350.00
- € 416.50
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ
Τρίτη - 01 Νοε 2022
Ώρα
09:00 - 17:00
Τοποθεσία:
Λεμεσός
Τετάρτη - 02 Νοε 2022
Ώρα
09:00 - 17:00
Τοποθεσία:
Λεμεσός
Πέμπτη - 03 Νοε 2022
Ώρα
09:00 - 17:00
Τοποθεσία:
Λεμεσός