HACCP Workshop

- Ποιότητα και Σχετικά Πρότυπα - Τουρισμός/ Ξενοδοχεία/ Τρόφιμα

20 Νοε 2023 09:00 20 Νοε 2023 16:45
Ελληνικά
7.00 ώρες ( 1 ημέρα )
presentation img Ανδρέας Ζήσιμος
anad greek logo
HACCP Workshop

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Κάθε επιχείρηση που εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων έχει την ανάγκη ύπαρξης εκπαιδευμένου προσωπικού για την εφαρμογή, έλεγχο και αξιολόγηση του Συστήματος της εταιρείας, καθώς και την κατανόηση του τομέα ασφάλειας των τροφίμων. Όλες οι επιχειρήσεις τροφίμων είναι υποχρεωμένες σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό (ΕΚ) 852/2004 να εφαρμόζουν διαδικασίες που βασίζονται στις αρχές HACCP, επομένως υπάρχει η ανάγκη για ενημέρωση και εκπαίδευση στις απαιτήσεις για την προετοιμασία και εφαρμογή της μελέτης HACCP.

ΣΚΟΠΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα επιτρέπει στους συμμετέχοντες να κατανοήσουν τις αρχές HACCP και να εφαρμόσουν αυτές στις μονάδες που εργάζονται. Οι συμμετέχοντες θα αντιληφθούν τι χρειάζεται να κάνουν για να συμμορφωθούν με τις απαιτήσεις της Ευρωπαϊκής Νομοθεσίας για την υποχρεωτική εφαρμογή της μελέτης HACCP και θα μάθουν τα στάδια ετοιμασίας της μελέτης HACCP, συμπεριλαμβανομένων των ενεργειών που απαιτούνται πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την εφαρμογή της μελέτης.

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

  • Στελέχη επιχειρήσεων του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα που αναπτύσσουν και εφαρμόζουν Συστήματα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων 
  • Στελέχη επιχειρήσεων του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα που κατέχουν τις θέσεις Τεχνολόγου Τροφίμων ή Χημικού ή Χημικού Μηχανικού ή Βιολόγου ή Κτηνίατρου ή Γεωπόνου και αναπτύσσουν και εφαρμόζουν Συστήματα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων 
  • Διευθυντικά στελέχη επιχειρήσεων τροφίμων 
  • Υπευθύνους και Συντονιστές Ασφάλειας Τροφίμων σε παραγωγικές ή μεταποιητικές μονάδες τροφίμων 
  • Μέλη της Ομάδας Ασφάλειας Τροφίμων 
  • Συμβούλους Συστημάτων Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων 
  • Επιθεωρητές Συστημάτων Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων (Φορείς ελέγχου, Επιστημονικούς Συνεργάτες κλπ.)
Πληροφορίες Εκπαιδευτή
Ανδρέας Ζήσιμος - Lead Auditor in EMEA
Επικεφαλής Επιθεωρητής με αποδεδειγμένη πολυετή εμπειρία στον έλεγχο και την εκπαίδευση Συστημάτων Διαχείρισης. Εξειδικευμένος σε συστήματα GFSI όπως BRC, IFS, FSSC και συστήματα διαχείρισης ISO 9001:2015, ISO 22000:2018 και ISO 14001:2015.  Ακαδημαϊκό υπόβαθρο στη Βιολογία, τη Μοριακή Βιολογία, τη Μικροβιολογία Τροφίμων και την Ασφάλεια των Τροφίμων....
Αναλυτικό Κόστος Σεμιναρίου

Για Δικαιούχους ΑνΑΔ

  • € 250.00
  • € 119.00
  • € 0.00
  • € 131.00
  • € 131.00

Για μη-Δικαιούχους ΑνΑΔ

  • € 250.00
  • € 0.00
  • € 47.50
  • € 250.00
  • € 297.50
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Δευτέρα - 20 Νοε 2023

Ώρα

09:00 - 16:45

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ:

Ανδρέας Ζήσιμος

Τοποθεσία:

The Classic Hotel (Λευκωσία)

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος : HACCP Workshop