Επικεφαλής Επιθεωρητές Συστημάτων Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων ISO 22000:2018
- Ποιότητα και Σχετικά Πρότυπα - Τουρισμός/ Ξενοδοχεία/ Τρόφιμα
21 Μαρτίου 2024 09:00 22 Μαρτίου 2024 16:45
Ελληνικά
14.00 ώρες ( 2 μέρες )
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Για τις επιχειρήσεις που εφαρμόζουν Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων (ISO 22000:2018) υπάρχει η απαίτηση της ύπαρξης εκπαιδευμένου προσωπικού για την εφαρμογή, έλεγχο και αξιολόγηση του Συστήματος, της κάθε εταιρείας.
Κάθε επιχείρηση που εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων πρέπει να καλύπτει την απαίτηση του προτύπου για Εσωτερικές Επιθεωρήσεις του Συστήματος Διαχείρισης. Μέσα από το διήμερο αυτό σεμινάριο, εκπαιδεύονται οι συμμετέχοντες αφενός πάνω στις βασικές απαιτήσεις της νέας έκδοσης προτύπου και αφετέρου στις τεχνικές της εσωτερικής επιθεώρησης, προκειμένου αυτές να χρησιμοποιηθούν όχι μόνο σαν εργαλείο αξιολόγησης αλλά και σαν εργαλείο βελτίωσης του Συστήματος Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων
ΣΚΟΠΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ
Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα πληροί τις απαιτήσεις για την εκπαίδευση Εσωτερικών Επιθεωρητών ενός Συστήματος Ασφάλειας Τροφίμων, σύμφωνα με τις απαιτήσεις των προτύπων ISO 22000, ISO 17021 και ISO 19011.
Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα επιτρέπει στους συμμετέχοντες να κατανοήσουν τις απαιτήσεις του προτύπου ISO 22000, αλλά και να αξιολογήσουν τη σωστή εφαρμογή τους, στις μονάδες που εργάζονται.
Οι συμμετέχοντες θα αντιληφθούν τι χρειάζεται να κάνει μια επιχείρηση για να συμμορφωθεί με τις απαιτήσεις του προτύπου ISO 22000 και θα μάθουν τα στάδια και τη διαδικασία της πιστοποίησης, συμπεριλαμβανομένων των ενεργειών που απαιτούνται πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την επιθεώρηση.
ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ
- Στελέχη επιχειρήσεων του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα που αναπτύσσουν και εφαρμόζουν Συστήματα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων
- Στελέχη επιχειρήσεων του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα που κατέχουν τις θέσεις Τεχνολόγου Τροφίμων ή Χημικού ή Χημικού Μηχανικού ή Βιολόγου ή Κτηνίατρου ή Γεωπόνου και αναπτύσσουν και εφαρμόζουν Συστήματα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων
- Διευθυντικά στελέχη επιχειρήσεων τροφίμων
- Υπευθύνους και Συντονιστές Ασφάλειας Τροφίμων σε παραγωγικές ή μεταποιητικές μονάδες τροφίμων
- Μέλη της Ομάδας Ασφάλειας Τροφίμων
- Συμβούλους Συστημάτων Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων.
- Επιθεωρητές Συστημάτων Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων (Φορείς ελέγχου, Επιστημονικούς Συνεργάτες κλπ.)
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Εκπαιδεύτρια: Κατερίνα Διακογιαννάκη
Αναλυτικό Κόστος Σεμιναρίου
Για Δικαιούχους ΑνΑΔ
- € 430.00
- € 280.00
- € 0.00
- € 150.00
- € 150.00
Για μη-Δικαιούχους ΑνΑΔ
- € 430.00
- € 0.00
- € 81.70
- € 430.00
- € 511.70
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ
Πέμπτη - 21 Μαρτίου 2024
Ώρα
09:00 - 16:45
Τοποθεσία:
OnLine Virtual Classroom
Παρασκευή - 22 Μαρτίου 2024
Ώρα
09:00 - 16:45
Τοποθεσία:
OnLine Virtual Classroom