Food Fraud And Food Defense Risk Assessment

- Ποιότητα και Σχετικά Πρότυπα - Τουρισμός/ Ξενοδοχεία/ Τρόφιμα

28 Μαρτίου 2024 09:00 28 Μαρτίου 2024 16:45
Ελληνικά
7.00 ώρες ( 1 ημέρα )
presentation img Ανδρέας Ζήσιμος
anad greek logo
Food Fraud And Food Defense Risk Assessment

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Κάθε επιχείρηση που εφαρμόζει ένα Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων έχει την ανάγκη ύπαρξης εκπαιδευμένου προσωπικού για την αξιολόγηση, τον έλεγχο και την εφαρμογή μιας εκτίμησης επικινδυνότητας σε σχέση με τη νοθεία τροφίμων (food fraud) και την βιοασφάλεια των εγκαταστάσεων τους (food defense),  καθώς αυτές οι απαιτήσεις έχουν ενσωματωθεί σε όλες τις νέες εκδόσεις των Συστημάτων Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων.

ΣΚΟΠΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Οι συμμετέχοντες μέσα από πραγματικές μελέτες περιπτώσεων και πρακτική εξάσκηση θα είναι σε θέση να εκτιμούν σωστά τους κινδύνους νοθείας, ασφάλειας τροφίμων και βιοασφάλειας, να αναπτύσσουν αλλά και να εφαρμόζουν την εκτίμηση επικινδυνότητας food fraud and food defense στα Συστήματα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων, επιλέγοντας τα σωστά μέτρα ελέγχου.

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

  • Στελέχη επιχειρήσεων του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα που αναπτύσσουν και εφαρμόζουν Συστήματα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων 
  • Στελέχη επιχειρήσεων του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα που κατέχουν τις θέσεις Τεχνολόγου Τροφίμων ή Χημικού ή Χημικού Μηχανικού ή Βιολόγου ή Κτηνίατρου ή Γεωπόνου και αναπτύσσουν και εφαρμόζουν Συστήματα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων 
  • Διευθυντικά στελέχη επιχειρήσεων τροφίμων 
  • Υπευθύνους και Συντονιστές Ασφάλειας Τροφίμων σε παραγωγικές ή μεταποιητικές μονάδες τροφίμων 
  • Μέλη της Ομάδας Ασφάλειας Τροφίμων 
  • Συμβούλους Συστημάτων Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων. 
  • Επιθεωρητές Συστημάτων Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων (Φορείς ελέγχου, Επιστημονικούς Συνεργάτες κλπ.)
Πληροφορίες Εκπαιδευτή
Ανδρέας Ζήσιμος - Lead Auditor in EMEA
Επικεφαλής Επιθεωρητής με αποδεδειγμένη πολυετή εμπειρία στον έλεγχο και την εκπαίδευση Συστημάτων Διαχείρισης. Εξειδικευμένος σε συστήματα GFSI όπως BRC, IFS, FSSC και συστήματα διαχείρισης ISO 9001:2015, ISO 22000:2018 και ISO 14001:2015.  Ακαδημαϊκό υπόβαθρο στη Βιολογία, τη Μοριακή Βιολογία, τη Μικροβιολογία Τροφίμων και την Ασφάλεια των Τροφίμων....
Αναλυτικό Κόστος Σεμιναρίου

Για Δικαιούχους ΑνΑΔ

  • € 280.00
  • € 140.00
  • € 0.00
  • € 140.00
  • € 140.00

Για μη-Δικαιούχους ΑνΑΔ

  • € 280.00
  • € 0.00
  • € 53.20
  • € 280.00
  • € 333.20
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Πέμπτη - 28 Μαρτίου 2024

Ώρα

09:00 - 16:45

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ:

Ανδρέας Ζήσιμος

Τοποθεσία:

OnLine Virtual Classroom

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος : Food Fraud And Food Defense Risk Assessment

Σεμινάρια στην ίδια κατηγορία από τον ίδιο διοργανωτή
Επικεφαλής Επιθεωρητών Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας Βάσει Του Προτ...

Όλες οι επιχειρήσεις που εφαρμόζουν Συστήματα Διαχείρισης Ποιότητας (ISO 9001), υπάρχει η απαίτηση της ύπαρξης εκπαιδευμένου προσωπικού για την τροποποίηση, τον...

25/11/2024 09:00

35.00 ώρες (5 μέρες)

Ελληνικά

Επιχορηγημένο-ΑνΑΔ

Live Online

Νομοθεσία Τροφίμων και Ορθή Εφαρμογή...

Κάθε επιχείρηση τροφίμων έχει την ανάγκη ύπαρξης εκπαιδευμένου προσωπικού για την εφαρμογή, έλεγχο και αξιολόγηση του Συστήματος της εταιρείας, καθώς και την κα...

09/12/2024 09:00

7.00 ώρες (1 ημέρα)

Ελληνικά

Επιχορηγημένο-ΑνΑΔ

Live Online