Νομοθεσία Τροφίμων και Ορθή Εφαρμογή

- Ποιότητα και Σχετικά Πρότυπα - Τουρισμός/ Ξενοδοχεία/ Τρόφιμα

09 Μαΐου 2024 09:00 09 Μαΐου 2024 16:45
Ελληνικά
7.00 ώρες ( 1 ημέρα )
presentation img Ανδρέας Ζήσιμος
anad greek logo
Νομοθεσία Τροφίμων και Ορθή Εφαρμογή

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Κάθε επιχείρηση τροφίμων έχει την ανάγκη ύπαρξης εκπαιδευμένου προσωπικού για την εφαρμογή, έλεγχο και αξιολόγηση του Συστήματος της εταιρείας, καθώς και την κατανόηση του τομέα ασφάλειας των τροφίμων ώστε να συμμορφώνετε με την νομοθεσία. Η τήρηση της νομοθεσίας καθιστά νόμιμες τις επιχειρήσεις που εφαρμόζουν Συστήματα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων και κατ’ επέκταση νόμιμα τα προϊόντα που παράγουν. Για την ορθή ερμηνεία και κατανόηση των Νομοθεσιών δημιουργείτε η ανάγκη για ενημέρωση και εκπαίδευση του προσωπικού που εργάζεται σε επιχειρήσεις τροφίμων.

ΣΚΟΠΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα επιτρέπει στους συμμετέχοντες να κατανοήσουν τις βασικές και ειδικές νομοθεσίες (ανάλογα με το είδος τρόφιμου) που αφορούν τα τρόφιμα και πώς αυτές μπορούν να εφαρμοστούν σωστά από τις εταιρείες τροφίμων. Οι συμμετέχοντες θα αντιληφθούν τι χρειάζεται να κάνουν για να συμμορφωθούν με την κάθετη εθνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία τροφίμων και πού αυτές εφαρμόζονται.

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

  • Στελέχη επιχειρήσεων του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα που αναπτύσσουν και εφαρμόζουν Συστήματα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων 
  • Στελέχη επιχειρήσεων του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα που κατέχουν τις θέσεις Τεχνολόγου Τροφίμων ή Χημικού ή Χημικού Μηχανικού ή Βιολόγου ή Κτηνίατρου ή Γεωπόνου και αναπτύσσουν και εφαρμόζουν Συστήματα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων 
  • Διευθυντικά στελέχη επιχειρήσεων τροφίμων 
  • Υπευθύνους και Συντονιστές Ασφάλειας Τροφίμων σε παραγωγικές ή μεταποιητικές μονάδες τροφίμων 
  • Μέλη της Ομάδας Ασφάλειας Τροφίμων 
  • Συμβούλους Συστημάτων Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων. 
  • Επιθεωρητές Συστημάτων Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων (Φορείς ελέγχου, Επιστημονικούς Συνεργάτες κλπ.)
Πληροφορίες Εκπαιδευτή
Ανδρέας Ζήσιμος - Lead Auditor in EMEA
Επικεφαλής Επιθεωρητής με αποδεδειγμένη πολυετή εμπειρία στον έλεγχο και την εκπαίδευση Συστημάτων Διαχείρισης. Εξειδικευμένος σε συστήματα GFSI όπως BRC, IFS, FSSC και συστήματα διαχείρισης ISO 9001:2015, ISO 22000:2018 και ISO 14001:2015.  Ακαδημαϊκό υπόβαθρο στη Βιολογία, τη Μοριακή Βιολογία, τη Μικροβιολογία Τροφίμων και την Ασφάλεια των Τροφίμων....
Αναλυτικό Κόστος Σεμιναρίου

Για Δικαιούχους ΑνΑΔ

  • € 280.00
  • € 140.00
  • € 0.00
  • € 140.00
  • € 140.00

Για μη-Δικαιούχους ΑνΑΔ

  • € 280.00
  • € 0.00
  • € 53.20
  • € 280.00
  • € 333.20
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Πέμπτη - 09 Μαΐου 2024

Ώρα

09:00 - 16:45

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ:

Ανδρέας Ζήσιμος

Τοποθεσία:

OnLine Virtual Classroom

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος : Νομοθεσία Τροφίμων και Ορθή Εφαρμογή

Σεμινάρια στην ίδια κατηγορία από τον ίδιο διοργανωτή
Επικεφαλής Επιθεωρητών Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας Βάσει Του Προτ...

Όλες οι επιχειρήσεις που εφαρμόζουν Συστήματα Διαχείρισης Ποιότητας (ISO 9001), υπάρχει η απαίτηση της ύπαρξης εκπαιδευμένου προσωπικού για την τροποποίηση, τον...

25/11/2024 09:00

35.00 ώρες (5 μέρες)

Ελληνικά

Επιχορηγημένο-ΑνΑΔ

Live Online

Νομοθεσία Τροφίμων και Ορθή Εφαρμογή...

Κάθε επιχείρηση τροφίμων έχει την ανάγκη ύπαρξης εκπαιδευμένου προσωπικού για την εφαρμογή, έλεγχο και αξιολόγηση του Συστήματος της εταιρείας, καθώς και την κα...

09/12/2024 09:00

7.00 ώρες (1 ημέρα)

Ελληνικά

Επιχορηγημένο-ΑνΑΔ

Live Online