Αγορά Ακινήτων και Σωστές Επιλογές

- Λογιστικά/ Έλεγχος/ Φορολογικά - Κατασκευές/ Construction

13 Νοε 2024 08:30 27 Νοε 2024 12:45
Ελληνικά
12 ώρες ( 3 μέρες )
anad greek logo
Αγορά Ακινήτων και Σωστές Επιλογές

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Αν και η αγορά ακινήτων ήταν πάντοτε αναπόσπαστο κομμάτι της κοινωνίας, οι αγοραστές ακινήτων τα τελευταία χρόνια αντιμετώπισαν αβέβαιες περιόδους λόγω ψηλών επιτοκίων, αυξημένων τιμών των ακινήτων, δυσκολίες στις διαδικασίες έγκρισης δανείων από τα τραπεζικά ιδρύματα καθώς και ερασιτεχνισμό από φερόμενους ως επαγγελματίες στο τομέα των ακινήτων. Οι διακυμάνσεις στην αγορά, πώληση και ενοικίαση ακινήτων καθιστά την ανάγκη καλής ενημέρωσης και βασικής γνώσης επιτακτική. Η εισροή ξένων κεφαλαίων στην Κύπρο και η επενδυτική δραστηριότητα στα ακίνητα επηρεάζει κομμάτια της αγοράς τα οποία πρέπει να εξετάζονται και να παρατηρούνται συχνά. Η ανάγκη συνεχούς εκπαίδευσης και σωστής ενημέρωσης των επαγγελματιών του κλάδου ώστε να είναι σε θέση να διερευνούν τη ζήτηση και προσφορά ακινήτων, να μπορούν να καθορίζουν και να μετρούν τις τιμές, καθίσταται αναγκαία. 

Ο σκοπός του προγράμματος είναι να εκπαιδευτούν οι συμμετέχοντες στις βασικές αρχές ζήτησης αγοράς οικιστικών και εμπορικών ακινήτων, την αναγνώριση και εξέταση διαφορών στις προσφορές διαφορετικών τύπων ακινήτων. Το πρόγραμμα εστιάζει στους παράγοντες που καθορίζουν τις τιμές σε διαφορετικές περιοχές ενοικίων και τιμές πώλησης, τον αντίκτυπο της πολιτικής που ακολουθείται σε σχέση με την φορολογία, τον πολεοδομικό σχεδιασμό και άλλα. Τέλος το πρόγραμμα αναπτύσσει τους συμμετέχοντες στο να εντοπίζουν πλεονεκτήματα της αγοράς στις αστικές περιοχές κατανοώντας τα διαφορετικά μοτίβα τοποθεσίας στη Κύπρο και τις ιδιομορφίες κάθε περιοχής.

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Το πρόγραμμα αφορά τα στελέχη εταιριών που δεν είναι εκτιμητές ακινήτων αλλά έχουν σχέση με τον τομέα, όπως αρχιτέκτονες, πολιτικούς μηχανικούς, κτηματομεσίτες, εταιρείες διαχείρισης ακινήτων, εταιρικούς επενδυτές, εταιρίες διαχείρισης επενδύσεων, δικηγορικά γραφεία που ασχολούνται με ακίνητα, σύμβουλοί επενδύσεων, ταμεία διαχείρισης επενδύσεων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Εκπαιδευτής: Γιώργος Σολωμού

Αναλυτικό Κόστος Σεμιναρίου

Για Δικαιούχους ΑνΑΔ

  • € 420.00
  • € 230.00
  • € 0.00
  • € 190.00

Για μη-Δικαιούχους ΑνΑΔ

  • € 420.00
  • € 0.00
  • € 79.80
  • € 420.00
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Τετάρτη - 13 Νοε 2024

Ώρα

08:30 - 12:45

Τοποθεσία:

OnLine Virtual Classroom

Τετάρτη - 27 Νοε 2024

Ώρα

08:30 - 12:45

Τοποθεσία:

OnLine Virtual Classroom

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος : Αγορά Ακινήτων και Σωστές Επιλογές

Σεμινάρια στην ίδια κατηγορία από τον ίδιο διοργανωτή
Αγορά Ακινήτων και Σωστές Επιλογές...

Αν και η αγορά ακινήτων ήταν πάντοτε αναπόσπαστο κομμάτι της κοινωνίας, οι αγοραστές ακινήτων τα τελευταία χρόνια αντιμετώπισαν αβέβαιες περιόδους λόγω ψηλών επ...

13/11/2024 08:30

12 ώρες (3 μέρες)

Ελληνικά

Επιχορηγημένο-ΑνΑΔ

Live Online