Η Food Allergens διοργανώνει σεμινάρια για την ασφάλεια τροφίμων σε Γαλακτοκομικά και Mέλι

calendar icon

22 Μαΐου 2021

Η Food Allergens διοργανώνει σεμινάρια για την ασφάλεια τροφίμων σε Γαλακτοκομικά και Mέλι

ΗFood Allergens μας έχει συνηθίσει να προσφέρει καινοτόμα, πρακτικά και ιδιαίτερα χρήσιμα σεμινάρια στο τομέα της διαχείρισης τροφίμων. Τα σεμινάρια επικεντρώνονται σε συγκεκριμένες κατηγορίες τροφίμων ούτως ώστε το πρόγραμμα να είναι στα μέτρα των παραγωγών και ενδιαφερομένων γρήγορα, στοχευμένα και αποτελεσματικά.

Αυτή τη φορά η Food Allergens προσφέρει 2 προγράμματα, ένα για την ασφάλεια Χαλουμιού και Γαλακτοκομικών αλλά και ένα για την Ασφάλεια Μελιού και γλυκαντικών. Είναι δύο ιδιαίτερα δημοφιλή τρόφιμα στη Κύπρο και Ελλάδα με χιλιάδες επαγγελματίες να απασχολούνται στους τομείς αυτούς. Λαμβάνοντας υπόψη πλέον τα δρακόντεια μέτρα, νομοθεσίες και κανονισμούς σχετικά με την ασφάλεια των τροφίμων, τα σεμινάρια αυτά αποκτούν ακόμα μεγαλύτερη σημασία.

 

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ: 10/06/2021 - Ποιότητα και Ασφάλεια Μελιού & Γλυκαντικών Υλών

 ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ: 11/06/2021 - Ποιότητα και Ασφάλεια Χαλουμιού & Γαλακτοκομικών

 

Η εμπειρία του εκπαιδευτή Γιώργου Σειραγάκη, δεν αφήνει ‘περιθώρια λάθους’ για το αν η παρακολούθηση των σεμιναρίων αυτών είναι κατάλληλη επιλογή. Η επιχορήγηση της ΑνΑΔ έρχεται να μειώσει και άλλο το ήδη χαμηλό κόστος των δύο αυτών προγραμμάτων και έτσι η συμμετοχή των επαγγελματιών τροφίμων είναι ιδιαίτερα ελκυστική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Share: