Η PQC με 7ωρο σεμινάριο Μετάβασης στο ISO 22000

calendar icon

25 Οκτωβρίου 2020

Η PQC με 7ωρο σεμινάριο Μετάβασης στο ISO 22000

Η Prime Quality Certification (PQC), έχει σχεδιάσει ένα πολύ δραστικό και αποτελεσματικό σεμινάριο για όσους θέλουν να γνωρίσουν το κορυφαίο πρότυπο διαχείρισης τροφίμων ISO2000: 2018 και τις αλλαγές που αυτό φέρει με τη νέα του έκδοση του 2018.

Το πρόγραμμα «Μετάβαση στο νέο πρότυπο ISO 22000:2018» απευθύνεται σε διευθυντικά και εποπτικά στελέχη εταιρειών και στοχεύει στη βέλτιστη εφαρμογή και διαχείριση συστήματος ασφαλείας τροφίμων.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΤΕ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΑΣ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ

 

Το ISO 22000 είναι ένα διεθνές Πρότυπο για τη διαχείριση της Ασφάλειας και Υγιεινής των τροφίμων που περιλαμβάνει την έννοια του HACCP, την ιχνηλασιμότητα και την εφαρμογή της σχετικής με το κάθε είδος τρόφιμου νομοθεσία και στοχεύει, μέσω της αναγνώρισης, αξιολόγησης και ανάλυσης όλων των σταδίων της διαδικασίας παραγωγής, στον αποτελεσματικό έλεγχο και πρόληψη όλων των πιθανών κινδύνων, έτσι ώστε να ελαχιστοποιηθεί ή να μειωθεί σε αποδεκτά επίπεδα η παρουσία τους.

Ολοκληρώνοντας το Πρόγραμμα οι συμμετέχοντες θα μπορούν να κατανοήσουν τις αλλαγές της νέας έκδοσης, να τις υιοθετήσουν και να τις εφαρμόσουν σε Συστήματα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων, ώστε να είναι ομαλή η μετάβαση τους από την παλαιότερη έκδοση του προτύπου στην νεότερη.

Η Prime Quality Certification Ltd είναι παροχέας υπηρεσιών πιστοποίησης και κατάρτισης στην Κύπρο, με κύρια δραστηριότητά την υποστήριξη Οργανισμών και Επιχειρήσεων στην επίτευξη Ποιοτικού Ελέγχου και περιβαλλοντικών επιδόσεων. Η P.Q.C. Prime Quality Certification Ltd παρέχει υπηρεσίες Πιστοποίησης με κύρια δραστηριότητά την υποστήριξη Οργανισμών και Επιχειρήσεων στην επίτευξη Ποιοτικού Ελέγχου και περιβαλλοντικών επιδόσεων.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Share: