Η Food Allergens διοργανώνει σεμινάρια για την ασφάλεια τροφίμων σε Γαλακτοκομικά και Mέλι
16 Αυγούστου 2020
Η Food Allergens μας έχει συνηθίσει να προσφέρει καινοτόμα, πρακτικά και ιδιαίτερα χρήσιμα σεμινάρια στο τομέα της διαχείρισης τροφίμων. Τα σεμινάρια επικεντρώνονται σε συγκεκριμένες κατηγορίες τροφίμων ούτως όστε το πρόγραμμα να είναι στα μετρα των παραγογών και ενδιαφερομενων γρήγορα, στοχευμένα και αποτελεσματικά.
Αυτή τη φορά η Food Allergens προσφέρει 2 προγράμματα, ένα για την ασφάλεια Χαλλουμιού και Γαλακτοκομικών αλλά και ένα για την Ασφάλεια Μελιού και γλυκαντικών. Είναι δύο ιδιαίτερα δημοφιλή τρόφιμα στη Κύπρο και Ελλαδα με χιλιάδες επαγγελματίες να απασχολουνται στους τομείς αυτούς. Λαμβάνοντας υπόψη πλέον τα δρακόντεια μέτρα, νομοθεσίες και κανονισμους σχετικά με την ασφάλεια των τροφίμων, τα σεμινάρια αυτά αποκτούν ακόμα μεγαλύτερη σημασία.
- ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ: 21/08/2020 - Ποιότητα και Ασφάλεια Χαλλουμιού & Γαλακτοκομικών
- ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ: 03/09/2020 - Ποιότητα και Ασφάλεια Μελιού & Γλυκαντικών Υλών
Η εμπειρία του εκπαιδευτή Γιώργου Σειραγάκη, δεν αφήνει ‘περιθώρια λάθους’ για το αν η παρακολούθηση των σεμιναρίων αυτών είναι κατάλληλη επιλογή. Η επιχορήγηση της ΑνΑΔ έρχεται να μειώσει και άλλο το ήδη χαμηλό κόστος των δύο αυτών προγραμμάτων και έτσι η συμμετοχή των επαγγελματιών τροφίμων είναι ιδιαίτερα ελκυστική.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
- ΑΡΘΡΟ: Οι άνθρωποι με ενσυναίσθηση έχουν 6 πνευματικές ικανότητες που τους ξεχωρίζουν από τους υπόλοιπους
- ΑΡΘΡΟ: 5 απλοί τρόποι για να ελκύσετε τους σωστούς ανθρώπους στη ζωή σας
- ΑΡΘΡΟ: Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη: 6 τρόποι να αναβαθμίσετε τη δημόσια εικόνα σας!
- ΑΡΘΡΟ: Τηλεργασία: 5 tips για το trend της εποχής
- ΝΕΑ: ATI Seminar: 3 διαδικτυακά προγράμματα (Live OnLine) για Πιστοποίηση Εκπαιδευτών της ΑνΑΔ
- ΝΕΑ: Το… απίστευτο ελληνικό tablet επαυξημένης πραγματικότητας που δίνει άλλη διάσταση στον τουρισμό
- ΝΕΑ: Το KES College στη πλατφόρμα της MySeminars ανακοινώνοντας τα πρώτα του 6 Σεμινάρια
- ΝΕΑ: Οι εταιρείες, που επένδυσαν στην τεχνολογία, αντέχουν στην κρίση του COVID-19