Η H.S.I. FoodTech Laboratories με Νέα Σεμινάρια στη Διαχείριση της Ασφάλειας των Τροφίμων

calendar icon

26 Σεπτεμβρίου 2019

Η H.S.I. FoodTech Laboratories με Νέα Σεμινάρια στη Διαχείριση της Ασφάλειας των Τροφίμων

Η HSI Foodtech Laboratories εισήγαγε για πρώτη φορά στη Κύπρο το 1992, το σεμινάριο για την ‘Υγιεινή των Τροφίμων’ και καλλιέργησε, μέσω της εκπαίδευσης, τη ορθή κουλτούρα σε χιλιάδες επαγγελματίες του κλάδου τροφίμων.

Η H.S.I. FoodTech Laboratories, πήρε μια μεγάλη ανάπτυξη και κατέστη σύντομα ηγετική εργαστηριακή μονάδα στη Χώρα μας. Ο εμπνευστής και ηγέτης της Foodtech Laboratories, κ. Παναγιώτης Ανδρέου, συνέχισε να καθοδηγεί όλα αυτά τα χρόνια μια ολόκληρη γενιά επαγγελματιών της διατροφικής αλυσίδας.


ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Η FOODTECH


Η HSI FoodTech Laboratories, ανακοίνωσε τα πρώτα της Σεμινάρια για το Β εξάμηνο και αναμένεται να ανακοινώσει περισσότερα τις επόμενες εβδομάδες. Είναι πασιφανές ότι τα σεμινάρια της εταιρείας αλλά και ο ίδιος ο εκπαιδευτής, Παναγιώτης Ανδρέου, προσελκύουν τη προσοχή των επαγγελματιών που θέλουν να απορροφήσουν τις γνώσεις και εμπειρίες ενός από τους πιο καταξιωμένους εκπαιδευτές στο τομέα.


ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ: Άμυνα τροφίμων - Aρχές και τεχνικές του TACCP


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Share: