IHE Seminars: Κρίσιμη εκπαίδευση στη Διαχείριση Ασφάλειας των Τροφίμων με ISO 22000:2018

calendar icon

06 Απριλίου 2022

⠀ -⠀ Τουρισμός/Ξενοδοχεία/Τρόφιμα
⠀ -⠀ Τρόφιμα & Ποτά/Ασφάλεια Τροφίμων
IHE Seminars: Κρίσιμη εκπαίδευση στη Διαχείριση Ασφάλειας των Τροφίμων με ISO 22000:2018

Το εκπαιδευτικό κέντρο τηςIHE - Innovative Hospitality Education, έχει δημιουργήσει ένα 14ωρο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για την Ασφαλή διαχείριση των τροφίμων με βάση το πρότυπο ISO22000. Η βαθιά εμπειρία και εξειδίκευση της IHE, αποτελεί ‘σιδηρά’ εγγύηση για το υψηλό επίπεδο του προγράμματος, της αξιοπιστίας του περιεχομένου και της στοχευμένης διδασκαλίας του θέματος από επαγγελματίες σε επαγγελματίες.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε διευθυντικό και εποπτικό προσωπικό των επιχειρήσεων που έχουν τους ρόλους και αρμοδιότητες για  την διαχείριση της ασφάλειας των τροφίμων και µέλη επιτροπών HACCP και ISO22000.

Η ασφάλεια των τροφίμων αποτελεί ένα ιδιαίτερα κρίσιμο ζήτημα σε παγκόσμιο επίπεδο, για καταναλωτές και επιχειρήσεις. Το διεθνές πρότυπο ISO 22000 αφορά στο Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων και αποτελεί το πιο διαδεδομένο πρότυπο με δυνατότητα εφαρμογής σε όλες τις κατηγορίες επιχειρήσεων τροφίμων.

 

IHE Education Seminar-03/05/2022:Διαχείριση Ασφάλειας των Τροφίμων – ISO 22000

 

Σκοπός του ISO 22000 είναι η εναρμόνιση σε παγκόσμια κλίμακα των απαιτήσεων της εφαρμογής ενός ολοκληρωμένου Συστήματος Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων (ΣΔΑΤ) από όλες τις επιχειρήσεις τροφίμων.

Το νέο αναθεωρηµένο πρότυπο  ISO 22000:2018 καθορίζει τις νέες απαιτήσεις όσον αφορά την ασφάλεια των τροφίµων σε εταιρείες και οργανισµούς της τροφικής αλυσίδας.

Επιχειρήσεις τροφίµων που είναι πιστοποιηµένες µε το ISO 22000:2005 και επιθυµούν να πιστοποιηθούν µε το νέο ή εταιρείες που θέλουν να εφαρµόσουν τις απαιτήσεις του νέου προτύπου, οφείλουν να καταρτίσουν τα υπεύθυνα στελέχη τους στις προδιαγραφές και απαιτήσεις του στον σχεδιασµό, ανάπτυξη και αποτελεσµατική εφαρµογή ενός συστήµατος διαχείρισης ασφάλειας των τροφίµων και στην εφαρµογή των αρχών HACCP.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Share: