Η Polykarpou HRD με Σεμινάριο Ασφάλειας Τροφίμων σε Ξενοδοχειακές Μονάδες (HACCP)
12 Απριλίου 2022
Το εκπαιδευτικό κέντρο Polykarpou HRD, πρωτοπορεί στα θέματα διαχείρισης Ασφάλειας τροφίμων για μονάδες εστίασης και ξενοδοχείων όπως και για θέματα διαχείρισης του Covid-19 σε ξενοδοχειακές μονάδες. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι το εκπαιδευτικό κέντρο Polykarpou, έχει συγγράψει σειρά εγχειριδίων στα θέματα λειτουργίας ξενοδοχείων και μονάδων εστίασης εν καιρώ πανδημίας.
Οι εκπαιδεύσεις της Polykarpou HRD έχουν τεράστια απήχηση στα ξενοδοχεία της χώρας μας, λόγω του εύστοχου, αποτελεσματικού και περιεκτικού περιεχομένου τους.
Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Food Safety Managing with the HACCP System, της Polykarpou HRD, αποτελεί ένα από τα κορυφαία για την ασφάλεια τροφίμων στις ξενοδοχειακές μονάδες της χώρας μας. Έχει διάρκεια 28 ώρες και θα ολοκληρωθεί σε 4 ημέρες, Οι δικαιούχοι συμμετέχοντες θα επωφεληθούν επιχορήγησης €476 και θα καταβάλουν μόνο το ποσό των €274 πλέον (€142,50 ΦΠΑ).
17/5/2022 Σεμινάριο Polykarpou: Managing Food Safety in the Hospitality Industry (HACCP)
Ποια τα οφέλη για εσάς από το Σεμινάριο
Μια, σε βάθος γνώση των πολλών τομέων στη διαχείριση της ασφάλειας των τροφίμων, όπως:
- Επιδημίες που προκαλούνται από τρόφιμα
- Σημαντικά αλλεργιογόνα τροφίμων
- Έλεγχοι θερμοκρασίας χρόνου για την ασφάλεια δυνητικά επικίνδυνων τροφίμων
- Πρόνοιες σχετικά με το ξανασερβίρισμα τροφίμων
Θεματολογία Σεμιναρίου
- Διαχείριση κινδύνων για την ασφάλεια των τροφίμων και το σύστημα HACCP
- Μόλυνση και αλλοίωση τροφίμων
- Τα σημεία ελέγχου στον σχεδιασμό μενού και αγορών
- Τα σημεία ελέγχου παραλαβής, αποθήκευσης και έκδοσης
- Τα σημεία προετοιμασίας, μαγειρέματος και διατήρησης
- Το σημείο ελέγχου σερβιρίσματος
- Το σημείο ελέγχου καθαριότητας και συντήρησης
- Καθαρισμός και συντήρηση εγκαταστάσεων