Σεμινάριο ΚΕΠ: Τα Πάντα για την Ασφάλεια Πληροφοριών μέσω του ISO-27001

calendar icon

07 Οκτωβρίου 2024

⠀ -⠀ Πιστοποιήσεις/Προσόντα/Άδειες
⠀ -⠀ Πληροφορική - Επαγγελματίες IT
⠀ -⠀ Προστασία Δεδομένων/Πληροφοριών
Σεμινάριο ΚΕΠ: Τα Πάντα για την Ασφάλεια Πληροφοριών μέσω του ISO-27001

Η Κυπριακή Εταιρεία Πιστοποίησης ανακοινώνει με ενθουσιασμό την πραγματοποίηση ενός εξαιρετικά επίκαιρου και σημαντικού σεμιναρίου, με τίτλο «Επικεφαλής Επιθεωρητές για ISO/IEC 27001. Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Πληροφοριών», που θα διεξαχθεί από τις 2 έως την 6 Δεκεμβρίου 2024. Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στην ελληνική γλώσσα και η διάρκειά του θα είναι 35 ώρες, καλύπτοντας πέντε εντατικές ημέρες εκπαίδευσης.


Αυτό το πρόγραμμα είναι μια μοναδική ευκαιρία για επαγγελματίες που επιθυμούν να αποκτήσουν εις βάθος γνώση και δεξιότητες στην επιθεώρηση Συστημάτων Διαχείρισης Ασφάλειας Πληροφοριών (ISMS) σύμφωνα με τα πρότυπα ISO/IEC 27001 και ISO 19011. Οι συμμετέχοντες θα εκπαιδευτούν στη διενέργεια εσωτερικών και εξωτερικών επιθεωρήσεων, προσφέροντάς τους τη δυνατότητα να βελτιώσουν σημαντικά την ασφάλεια των πληροφοριών στους οργανισμούς τους.



ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ (ΚΕΠ)



Επικεφαλής εκπαιδεύτρια θα είναι η κα Αργυρώ Χατζοπούλου, μια εξειδικευμένη επαγγελματίας με εκτενή εμπειρία στον τομέα της ασφάλειας πληροφοριών. Ως ISO 27001 Lead Auditor και μέλος της διεθνούς επιτροπής ISO/IEC JTC1 SC27 για την Ασφάλεια Πληροφοριών, την Κυβερνοασφάλεια και την Ιδιωτικότητα Δεδομένων, η κα Χατζοπούλου θα φέρει πολύτιμες γνώσεις και πρακτικές εμπειρίες στο σεμινάριο. Είναι επίσης συνιδρυτής της APIROPLUS Solutions, που εξειδικεύεται σε λύσεις ασφάλειας πληροφοριών.


Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να υποβληθούν σε εξέταση για την απόκτηση του πιστοποιητικού «PECB Certified ISO/IEC 27001 Lead Auditor», ενισχύοντας την επαγγελματική τους ανάπτυξη και αναγνωρισιμότητα στον τομέα της ασφάλειας πληροφοριών.



02/12/2024 Σεμινάριο ΚΕΠ:«Επικεφαλής Επιθεωρητές για ISO/IEC 27001. Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Πληροφοριών»



Το σεμινάριο απευθύνεται σε διευθυντές και στελέχη εταιρειών, υπεύθυνους συστημάτων διαχείρισης ασφάλειας πληροφοριών, μέλη ομάδων ISMS, υπεύθυνους διαχείρισης ποιότητας, διοικητικό προσωπικό και συμβούλους επιχειρήσεων. Η συμμετοχή σε αυτό το πρόγραμμα θα προσφέρει τα απαραίτητα εργαλεία και γνώσεις για την αποτελεσματική διαχείριση της ασφάλειας των πληροφοριών σε έναν συνεχώς μεταβαλλόμενο τεχνολογικό περιβάλλον.


Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, επισκεφθείτε τη σελίδα του σεμιναρίου στη MySeminars και συμπληρώστε τη φόρμα 'Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος' για να επικοινωνήσει μαζί σας ο συντονιστής του προγράμματος για διευκρινήσεις και υποστήριξη στην εγγραφή σας και τη πρόσβασή σας στην επιχορήγηση της ΑνΑΔ.



Share: