Πρακτικές Σερβιρίσματος σε περιόδους Επιδημιών
- Ασφάλεια & Υγεία στην Εργασία - Πρώτες Βοήθειες/ Υπηρεσίες Υγείας - Τουρισμός/ Ξενοδοχεία/ Τρόφιμα
15 Ιουν 2020 07:26 15 Ιουν 2020 07:26
Ελληνικά
42.00 ώρες ( 7 μέρες )
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Ενδοεπιχειρησιακό Σεμινάριο
Ένα πρόγραμμα που δίνει λύσεις στους Επαγγελματίες Ξενοδοχείων και Κέντρων Αναψυχής. Απαντά στα ερωτήματα και τις ανησυχίες τους, ειδικά σε σχέση με τον κορωνοϊό. Καθοδηγεί με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο τους επαγγελματίες βήμα προς βήμα σε όλα τα στάδια, από την περίοδο πριν την επαναλειτουργία, τα πρώτα στάδια αλλά και κατά τη διάρκεια της λειτουργίας της επιχείρησης.
Η επόμενη ημέρα θα είναι καθοριστική αφού η κάθε μονάδα, θα πρέπει να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα, να συνεχίσει τη ίδια ποιότητα εξυπηρέτησης, αλλά και να ανταπεξέλθει με επιτυχία παρέχοντας το αίσθημα ασφάλειας στους πελάτες.
Μια ομάδα Εξαίρετων Εκπαιδευτών με επιστημονική κατάρτιση όπου θα αγγίξουν όλα τα σημαντικά θέματα:
- Υγιεινή και ασφάλεια τροφίμων
- Πρακτικές Πρόληψης & Μείωσης Κινδύνων
- Άριστη εξυπηρέτηση και καθοδήγηση (on the job)
- Περιλαμβάνεται Οδηγός Επαναλειτουργίας με όλες τις υποδείξεις
ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ
Απευθύνεται σε όλο το προσωπικό των Τμημάτων F&B (Επιχορηγούνται και όσοι βρίσκονται σε αναστολή εργασιών)
Αναλυτικό Κόστος Σεμιναρίου
- € 0.00
- € 0.00
- € 0.00
- € 0.00
- € 0.00
Κοστολογικές Πληροφορίες
Το πρόγραμμα είναι ενδοεπιχειρησιακό και δύναται να επιχορηγηθεί από την ΑΝΑΔ