Supervising Others in Hospitality
- Τουρισμός/ Ξενοδοχεία/ Τρόφιμα
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Η εποπτεία του προσωπικού δεν είναι εύκολη υπόθεση και ειδικότερα στη ξενοδοχειακή βιομηχανία όπου η συχνότητα αλλαγής προσωπικού είναι μεγάλη. Ο επόπτης πάντοτε έχει καθημερινά ένα πολύ βεβαρημένο πρόγραμμα. Πέρα από τα δικά του έργα που προκύπτουν μέσα από το πρόγραμμα του τμήματος του, έχει να βοηθήσει την ομάδα του να λύσει προβλήματα και να φτάσει τους στόχους της ή/και ακόμη να βοηθήσει άλλο εποπτικό προσωπικό.
Η επιτυχημένη εποπτεία στο χώρο του ξενοδοχείου κρίνεται συνήθως στο κατά πόσο μπορεί ο επόπτης να βγάλει σε πέρας το έργο του με αποτελεσματικότητα, μέσα από ανάθεση εργασιών σε άλλους, να διαχειριστεί το χρόνο και τους πόρους που του διατίθενται, να φτάσει τους στόχους του, να παρέχει την κατάλληλη ανατροφοδότηση στο υφιστάμενο προσωπικό του, να επιλύει συγκρούσεις και να διατηρεί το τμήμα σε πειθαρχία.
ΣΚΟΠΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ
Σκοπός του προγράμματος είναι οι συμμετέχοντες να μπορούν να προσδιορίζουν τις απαιτήσεις συγκεκριμένων εργασιών καθώς και να θέτουν ρεαλιστικές προσδοκίες για το προσωπικό τους. Επίσης, θα μπορούν να ορίζουν SMART στόχους τόσο για τον εαυτό τους όσο και για το προσωπικό, να αναθέτουν εργασίες και να παρακολουθούν την πορεία τους, να βοηθούν την ομάδα να επιλύει τυχόν εσωτερικές συγκρούσεις και να μπορούν να διαχειριστούν αποτελεσματικά ευαίσθητα περιστατικά.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Χώρος Διεξαγωγής Σεμιναρίου
IHE Education
Νίκου Παττίχη 108
Πληροφορίες Εκπαιδευτή
Αναλυτικό Κόστος Σεμιναρίου
Για Δικαιούχους ΑνΑΔ
- € 150.00
- € 119.00
- € 28.50
- € 31.00
- € 36.89
Για μη-Δικαιούχους ΑνΑΔ
- € 150.00
- € 0.00
- € 28.50
- € 150.00
- € 178.50
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ
Πέμπτη - 24 Σεπ 2020
Ώρα
09:00 - 17:00