Χρίστος Παρουξής

Επαγγελματικός Τίτλος:

Σύμβουλος Επιχειρήσεων

Τομείς Εξειδίκευσης:

Ανθρώπινο Δυναμικό (HR) > Digital Marketing/ Sales/ Service > Τουρισμός/ Ξενοδοχεία/ Τρόφιμα > Πιστοποιήσεις/ Προσόντα/ Άδειες

Πληροφορίες Εκπαιδευτή

Ο κ. Χρίστος Παρουξής σπούδασε στην Ολλανδία στη SVH Academy in Hotel and Catering Industry. Ξεκίνησε την καριέρα του στην ξενοδοχειακή και επισιτιστική βιομηχανία της Ολλανδίας το 1990 με κύρια κατεύθυνση τα τμήματα τροφίμων και ποτών. Στην πολύχρονη καριέρα του αποκόμισε εμπειρίες απ’ όλα τα επίπεδα ιεραρχίας μέχρι διευθυντικές θέσεις σε πολυτελή ξενοδοχεία του εξωτερικού και της Κύπρου όπως το Four Seasons Hotel και Le Méridien Limassol Spa & Resort. Το 1997 αρχίζοντας εργασία στο Four Seasons ως υπεύθυνος εστιατορίων, δεξιώσεων και υπηρεσίας δωματίων και συνεχίζοντας μετά στο Le Meridien ως Food and Beverage Service Manager. Ένα από τα κυρίως καθήκοντα του ήταν και η εκπαίδευση του προσωπικού.

Το 2010 ίδρυσε την Parouxis Consultants Ltd με όραμα την πλήρη αφοσίωση στην επαγγελματική ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού και την ευρύτερη προσφορά στην ανάπτυξη της ξενοδοχειακής και επισιτιστικής βιομηχανίας της Κύπρου. Σήμερα είναι ένας από τους ιδιοκτήτες της IHE Innovative Hospitality Education Ltd. Είναι ιδρυτικό μέλος του Παγκύπριου Συνδέσμου Οινοχόων και δημιούργησε και ανάπτυξε την ομάδα Οινοχόων στα ξενοδοχεία Four Seasons και Le Meridien. Παράλληλα είναι και εξωτερικός συνεργάτης της Αρχής Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού ως εξωτερικός εξεταστής για τα πρότυπα επαγγελματικής κατάρτισης.

ΤΙΤΛΟΙ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΔΑΞΕΙ
  • Ανάπτυξη Οινογνωσίας

  • Supervising Other in Hospitality

  • Οργάνωση και Τεχνική Εστιατορίου και Μπαρ

Πιστοποιήσεις Εκπαιδευτή
Πιστοποιήσεις ΕκπαιδευτήΦορέας Πιστοποίησης
Εκπαιδευτής Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΕΕΚ)ΑνΑΔ
Προγενέστερα Σεμινάρια
Ολοκληρώθηκε
Οργάνωση και Τεχνική Εστιατορίου και Μπάρ

Η επιμόρφωση του προσωπικού πρώτης γραμμής της τραπεζοκομίας επιβάλλεται να γίνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα.  Ο τραπεζοκόμος, ο μπαρίστας και ο μπάρμαν...

21/11/2022 09:30

16.00 ώρες (3 μέρες)

Ελληνικά

Λεμεσός

Ολοκληρώθηκε
Ανάπτυξη Οινογνωσίας

Η ανάγκη πηγάζει μέσα από την αυξημένη κατανάλωση του κρασιού και την πλέον αναβαθμισμένη γνώση των καταναλωτών για το κρασί.Η αναβάθμιση στις γνώσεις και δεξιό...

14/11/2022 10:00

12.00 ώρες (2 μέρες)

Ελληνικά

Λεμεσός

Ολοκληρώθηκε
Supervising Others in Hospitality

Η εποπτεία του προσωπικού δεν είναι εύκολη υπόθεση και ειδικότερα στη ξενοδοχειακή βιομηχανία όπου η συχνότητα αλλαγής προσωπικού είναι μεγάλη.  Ο επόπτης ...

05/10/2022 09:00

7.00 ώρες (1 ημέρα)

Ελληνικά

Λεμεσός

Ολοκληρώθηκε
Food and Beverage Service

Οι ξενοδοχειακές και επισιτιστικές μονάδες εργοδοτούν ένα μεγάλο αριθμό σερβιτόρων και Mπάρμεν. Όμως αρκετοί από αυτούς έχουν λίγη ή μερική εκπαίδευση σε θέματα...

06/10/2020 09:00

16.00 ώρες (3 μέρες)

Ελληνικά

Ολοκληρώθηκε
Ανάπτυξη Οινογνωσίας

Η ανάγκη πηγάζει μέσα από την αυξημένη κατανάλωση του κρασιού και την πλέον αναβαθμισμένη γνώση των καταναλωτών για το κρασί.Η αναβάθμιση στις γνώσεις και δεξιό...

29/09/2020 09:00

12.00 ώρες (2 μέρες)

Ελληνικά

Ολοκληρώθηκε
Supervising Others in Hospitality

Η εποπτεία του προσωπικού δεν είναι εύκολη υπόθεση και ειδικότερα στη ξενοδοχειακή βιομηχανία όπου η συχνότητα αλλαγής προσωπικού είναι μεγάλη. Ο επόπτης πάντοτ...

24/09/2020 09:00

7.00 ώρες (1 ημέρα)

Ελληνικά