Ανάπτυξη Οινογνωσίας
- Τουρισμός/ Ξενοδοχεία/ Τρόφιμα
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Η ανάγκη πηγάζει μέσα από την αυξημένη κατανάλωση του κρασιού και την πλέον αναβαθμισμένη γνώση των καταναλωτών για το κρασί.
Η αναβάθμιση στις γνώσεις και δεξιότητες, για το σερβίρισμα του κρασιού, χρησιμοποιώντας τις σωστές διαδικασίες για μια ποιοτική και καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών θα είναι προς όφελος των ιδίων και των επιχειρήσεων γενικότερα.
Από τη λήψη της παραγγελίας που συνεχίζει με τη επαγγελματική καθοδήγηση προς τους πελάτες για την επιλογή του κρασιού της αρεσκείας τους αλλά και σερβιρίσματος των διαφόρων τύπων κρασιών και με γνώση των διαφόρων ποικιλιών, περιοχών και γευστολόγηση κρασιών τότε ο πελάτης θα αισθανθεί ότι είναι σε ένα επαγγελματικό χώρο.
ΣΚΟΠΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ
Κατά τα διάρκεια της διδασκαλίας θα υπάρχουν θεωρητικές και πρακτικές εφαρμογές που θα παραχωρήσουν στους εκπαιδευόμενους τα απαραίτητα εχέγγυα για να κατορθώσουν τους επαγγελματικούς της στόχους.
Κατά τη διάρκεια του προγράμματος οι εκπαιδευόμενοι θα μπορούν, μεταξύ άλλων, να βελτιώσουν τις γνώσεις τους στην ιστορία και τους διάφορους τύπους κρασιών, να χαρακτηρίζουν τα αρώματα των διαφόρων ποικιλιών σταφυλιών και να βελτιώσουν τις ικανότητές τους στην τεχνική του σερβιρίσματος. Επίσης, θα είναι σε θέση να εισηγούνται στον πελάτη κατάλληλα κρασιά ανάλογα με τα φαγητά που έχουν παραγγείλει και να μπορεί να αντιληφθεί την σημαντικότητα μιας καλής και ισορροπημένης λίστας κρασιών.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Χώρος Διεξαγωγής
IHE Education
Νίκου Παττίχη 108
Πληροφορίες Εκπαιδευτή
Αναλυτικό Κόστος Σεμιναρίου
Για Δικαιούχους ΑνΑΔ
- € 180.00
- € 144.00
- € 34.20
- € 36.00
- € 42.84
Για μη-Δικαιούχους ΑνΑΔ
- € 180.00
- € 0.00
- € 34.20
- € 180.00
- € 214.20
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ
Τρίτη - 29 Σεπ 2020
Ώρα
09:00 - 16:00
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ:
Χρίστος ΠαρουξήςΤετάρτη - 30 Σεπ 2020
Ώρα
09:00 - 16:00