Food and Beverage Service
- Τουρισμός/ Ξενοδοχεία/ Τρόφιμα
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Οι ξενοδοχειακές και επισιτιστικές μονάδες εργοδοτούν ένα μεγάλο αριθμό σερβιτόρων και Mπάρμεν. Όμως αρκετοί από αυτούς έχουν λίγη ή μερική εκπαίδευση σε θέματα παράθεσης τροφίμων και ποτών. Για να είναι εφικτή η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών από αυτούς απαιτείται η αναβάθμιση των γνώσεων και δεξιοτήτων βασικού προσωπικού όπως Τραπεζοκόμοι, Μπάρμεν, μάγειρες και άλλα μέλη του προσωπικού μέσω μιας σειράς εκπαιδευτικών προγραμμάτων για απόκτηση του επαγγελματικού προτύπου Παράθεσης Τροφίμων και Ποτών.
ΣΚΟΠΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ
Μετά το πέρας του προγράµµατος οι συµµετέχοντες θα καταστούν ικανοί να:
- Περιγράφουν τα καθήκοντα και αρμοδιότητες σερβιτόρου και μπάρμαν.
- Συμμετέχουν με ομαδικό πνεύμα στην ανάπτυξη αποτελεσματικών σχέσεων εργασίας.
- Διατηρούν ένα ασφαλισμένο και υγιές περιβάλλον εργασίας και να εφαρμόζουν τα απαραίτητα μέτρα και κανόνες.
- Χρησιμοποιούν ορθά τα μηχανήματα, εργαλεία και άλλο εξοπλισμό.
- Προετοιμάζουν, λειτουργούν και κλείνουν ένα χώρο παράθεσης τροφίμων και ποτών.
- Υποδέχονται, εξυπηρετούν και χειρίζονται αποτελεσματικά τον πελάτη.
- Παραθέτουν τρόφιμα με διαφορετικούς τρόπους.
- Προετοιμάζουν και παραθέτουν βασικά είδη ποτών και καφέδων.
ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε Τραπεζοκόμους και προσωπικό εξυπηρέτησης του ξενοδοχείου που εργάζονται στα εστιατόρια και μπαρ ως υπεύθυνοι, βοηθοί εξυπηρέτησης στην παράθεση φαγητών και στην προετοιμασία και παράθεση ποτών, καφέδων και άλλων αφεψημάτων.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Χώρος Διεξαγωγής
IHE Academy
Νίκου Παττίχη 108, 3070, Λεμεσός
Πληροφορίες Εκπαιδευτή
Αναλυτικό Κόστος Σεμιναρίου
Για Δικαιούχους ΑνΑΔ
- € 240.00
- € 192.00
- € 45.60
- € 48.00
- € 57.12
Για μη-Δικαιούχους ΑνΑΔ
- € 240.00
- € 0.00
- € 45.60
- € 240.00
- € 285.60
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ
Τρίτη - 06 Οκτ 2020
Ώρα
09:00 - 17:00
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ:
Χρίστος ΠαρουξήςΤετάρτη - 07 Οκτ 2020
Ώρα
09:00 - 17:00
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ:
Χρίστος ΠαρουξήςΤρίτη - 13 Οκτ 2020
Ώρα
09:00 - 17:00