LIVE ONLINE WEBINAR - Αρχές διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων
- Τουρισμός/ Ξενοδοχεία/ Τρόφιμα
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Η διαχείριση της ασφάλειας τροφίμων είναι ένα πολυδιάστατο αντικείμενο και αντιμετωπίζει αρκετές προκλήσεις, από τη γνώση επιστημονικών θεμάτων που συνεχώς αλλάζουν, γνώση νομοθεσίας, διαχείριση ατόμων, επικοινωνία με διοίκηση, με χειριστές τροφίμων και αρμόδιες αρχές και άλλα.
Το σεμινάριο θα δώσει τις βασικές αρχές και κατευθυντήριες γραμμές για τη διαχείριση της ασφάλειας τροφίμων.
ΣΚΟΠΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ
Ο σκοπός του σεμιναρίου είναι να δοθούν οι βασικές αρχές για άτομα που έχουν υπό την ευθύνη τους την παραγωγή τροφίμων ή που είναι υπεύθυνοι για τα θέματα ασφάλειας τροφίμων.
Με το πέρας του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα γνωρίζουν το νομοθετικό πλαίσιο, όπως και τις λεπτομέρειες της πρόσφατης τροποποίησης της νομοθεσίας, και το ρόλο του υπεύθυνου ασφάλειας τροφίμων. Θα τους δοθούν χρήσιμα εργαλεία/ ιστοσελίδες όπως και συμβουλές για επιθεωρήσεις/ ελέγχους στο χώρο παραγωγής τροφίμων αλλά και για αντιμετώπιση των προκλήσεων που έχουν στη διαχείριση ασφάλειας τροφίμων
ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ
- άτομα σε θέσεις διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων
- υπεύθυνοι διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων
- ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων (όπως εστιατόρια, βιοτεχνίες παραγωγής τροφίμων)
Πληροφορίες Εκπαιδευτή
Αναλυτικό Κόστος Σεμιναρίου
- € 58.82
- € 0.00
- € 11.18
- € 58.82
- € 70.00
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ
Τετάρτη - 12 Μαΐου 2021
Ώρα
09:30 - 12:30
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ:
Ειρήνη ΛαζάρουΤοποθεσία:
OnLine Virtual Classroom