LIVE ONLINE WEBINAR - Αρχές διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων

- Τουρισμός/ Ξενοδοχεία/ Τρόφιμα

12 Μαΐου 2021 09:30 12 Μαΐου 2021 12:30
Ελληνικά
3 ώρες ( 1 ημέρα )
LIVE ONLINE WEBINAR - Αρχές διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Η διαχείριση της ασφάλειας τροφίμων είναι ένα πολυδιάστατο αντικείμενο και αντιμετωπίζει αρκετές προκλήσεις, από τη γνώση επιστημονικών θεμάτων που συνεχώς αλλάζουν, γνώση νομοθεσίας, διαχείριση ατόμων, επικοινωνία με διοίκηση, με χειριστές τροφίμων και αρμόδιες αρχές και άλλα.

Το σεμινάριο θα δώσει τις βασικές αρχές και κατευθυντήριες γραμμές για τη διαχείριση της ασφάλειας τροφίμων. 

ΣΚΟΠΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Ο σκοπός του σεμιναρίου είναι να δοθούν οι βασικές αρχές για άτομα που έχουν υπό την ευθύνη τους την παραγωγή τροφίμων ή που είναι υπεύθυνοι για τα θέματα ασφάλειας τροφίμων.

Με το πέρας του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα γνωρίζουν το νομοθετικό πλαίσιο, όπως και τις λεπτομέρειες της πρόσφατης τροποποίησης της νομοθεσίας, και το ρόλο του υπεύθυνου ασφάλειας τροφίμων. Θα τους δοθούν χρήσιμα εργαλεία/ ιστοσελίδες όπως και συμβουλές για επιθεωρήσεις/ ελέγχους στο χώρο παραγωγής τροφίμων αλλά και για αντιμετώπιση των προκλήσεων που έχουν στη διαχείριση ασφάλειας τροφίμων  

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

  • άτομα σε θέσεις διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων
  • υπεύθυνοι διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων
  • ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων (όπως εστιατόρια, βιοτεχνίες παραγωγής τροφίμων)
Πληροφορίες Εκπαιδευτή
Ειρήνη Λαζάρου - Διευθύντρια Κατάρτισης και Ανάπτυξης

Η Ειρήνη έχοντας αποφοιτήσει από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο τμήμα επιστήμης και τεχνολογίας τροφίμων, εργάστηκε σε θέσεις διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων, σε βιομηχανία τροφίμων και στην πορεία σε αλυσίδες εστιατορίων. Έχει συνεχίσει τις σπουδές της στο University of Surrey, στο MSc Food Management και πιο πρόσφατα σε MBA από το Μεσογειακό Ινστιτούτο Διαχείρισης. Επίσης είναι εγκεκριμένη εκπαιδεύτρια επαγγελματικής κατάρτισης. Είναι συνιδρύτρια της food-scion, που έχει ως αποστολή να ενισχύσει με κάθε τρόπο τις επιχειρήσεις παραγωγής τροφίμων, παρέχονται επιστημονική υποστήριξη, καθοδήγηση, ενημέρωση και εκπαίδευση, σύμφωνα με τις δικές τους ανάγκες, για την εφαρμογή της νομοθεσίας ή εφαρμογής διεθνών προτύπων. Όραμα της food-scion είναι η προώθηση της κουλτούρας ασφάλειας τροφίμων. 

Αναλυτικό Κόστος Σεμιναρίου
  • € 58.82
  • € 0.00
  • € 11.18
  • € 58.82
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Τετάρτη - 12 Μαΐου 2021

Ώρα

09:30 - 12:30

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ:

Ειρήνη Λαζάρου

Τοποθεσία:

OnLine Virtual Classroom

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος : LIVE ONLINE WEBINAR - Αρχές διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων