Ειρήνη Λαζάρου
Επαγγελματικός Τίτλος:
Διευθύντρια Κατάρτισης και Ανάπτυξης
Τομείς Εξειδίκευσης:
Τουρισμός/ Ξενοδοχεία/ Τρόφιμα
Πληροφορίες Εκπαιδευτή
Η Ειρήνη έχοντας αποφοιτήσει από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο τμήμα επιστήμης και τεχνολογίας τροφίμων, εργάστηκε σε θέσεις διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων, σε βιομηχανία τροφίμων και στην πορεία σε αλυσίδες εστιατορίων. Έχει συνεχίσει τις σπουδές της στο University of Surrey, στο MSc Food Management και πιο πρόσφατα σε MBA από το Μεσογειακό Ινστιτούτο Διαχείρισης. Επίσης είναι εγκεκριμένη εκπαιδεύτρια επαγγελματικής κατάρτισης. Είναι συνιδρύτρια της food-scion, που έχει ως αποστολή να ενισχύσει με κάθε τρόπο τις επιχειρήσεις παραγωγής τροφίμων, παρέχονται επιστημονική υποστήριξη, καθοδήγηση, ενημέρωση και εκπαίδευση, σύμφωνα με τις δικές τους ανάγκες, για την εφαρμογή της νομοθεσίας ή εφαρμογής διεθνών προτύπων. Όραμα της food-scion είναι η προώθηση της κουλτούρας ασφάλειας τροφίμων.
ΤΙΤΛΟΙ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΔΑΞΕΙ
Βασική Υγιεινή Τροφίμων
Ασφάλεια και Υγεία στους Χώρους Εργασίας (εστιατόρια)
Πρώτες Βοήθειες στην Εργασία (6ωρο)
Συμμόρφωση με τον κανονισμό ΕΚ 1169/2011- Τροφικές αλλεργίες
Πιστοποιήσεις Εκπαιδευτή
Πιστοποιήσεις Εκπαιδευτή | Φορέας Πιστοποίησης |
---|---|
Εκπαιδευτής Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΕΕΚ) | ΑνΑΔ |