Μικροβιολογικές Αναλύσεις με Μοριακές και Ανοσοχημικές Τεχνικές

- Καινοτομία/ Start Ups - Ποιότητα και Σχετικά Πρότυπα - Τουρισμός/ Ξενοδοχεία/ Τρόφιμα

23 Μαρτίου 2022 09:30 23 Μαρτίου 2022 17:00
Ελληνικά
7.00 ώρες ( 1 ημέρα )
anad greek logo
Μικροβιολογικές Αναλύσεις με Μοριακές και Ανοσοχημικές Τεχνικές
Περισσότερα
Πληροφορίες Εκπαιδευτή
Γεώργιος Σειραγάκης - Co Owner at Food Allergens Lab
Γεννήθηκε στο Ρέθυμνο της Κρήτης. Με περισσότερα από τριάντα χρόνια εμπειρίας στην ανάλυση τροφίμων. Χημικός από το Πανεπιστήμιο της Πάτρας, MSc στη Διασφάλιση Ποιότητας. Τεχνικός διευθυντής και συνιδρυτής του Food Allergens Lab (αναλυτικό εργαστήριο που ειδικεύεται στις αναλύσεις τροφίμων). Έχει τριάντα χρόνια εμπειρίας στην ανάλυση του ελαιολάδου (υπεύθυνος ποιότητας της Minerva Oleic, η μεγαλύτερη Ελληνική βιομηχανία εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου). Κριτής στα Journal of American Oils Chemis...
Αναλυτικό Κόστος Σεμιναρίου

Για Δικαιούχους ΑνΑΔ

  • € 190.00
  • € 119.00
  • € 36.10
  • € 71.00
  • € 84.49

Για μη-Δικαιούχους ΑνΑΔ

  • € 190.00
  • € 0.00
  • € 36.10
  • € 190.00
  • € 226.10
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Τετάρτη - 23 Μαρτίου 2022

Ώρα

09:30 - 17:00

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ:

Γεώργιος Σειραγάκης

Τοποθεσία:

ΚΕΠΑ (Λάρνακα)

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος : Μικροβιολογικές Αναλύσεις με Μοριακές και Ανοσοχημικές Τεχνικές