Γεώργιος Σειραγάκης
Επαγγελματικός Τίτλος:
Co Owner at Food Allergens Lab
Τομείς Εξειδίκευσης:
Ποιότητα και Σχετικά Πρότυπα > Τουρισμός/ Ξενοδοχεία/ Τρόφιμα
Πληροφορίες Εκπαιδευτή
Γεννήθηκε στο Ρέθυμνο της Κρήτης. Με περισσότερα από τριάντα χρόνια εμπειρίας στην ανάλυση τροφίμων. Χημικός από το Πανεπιστήμιο της Πάτρας, MSc στη Διασφάλιση Ποιότητας. Τεχνικός διευθυντής και συνιδρυτής του Food Allergens Lab (αναλυτικό εργαστήριο που ειδικεύεται στις αναλύσεις τροφίμων). Έχει τριάντα χρόνια εμπειρίας στην ανάλυση του ελαιολάδου (υπεύθυνος ποιότητας της Minerva Oleic, η μεγαλύτερη Ελληνική βιομηχανία εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου). Κριτής στα Journal of American Oils Chemistry Society και Eurostars European Projects. Μέλος του Ελληνικού ανώτατου χημικού συμβουλίου της Ελλάδας, της επιστημονικής επιτροπής του εθνικού Ελληνικού φεστιβάλ ελαιολάδου, πρώην επιθεωρητής του Ελληνικού οργανισμού διαπίστευσης (ΕΣΥΔ) για την οργανοληπτική αξιολόγηση και την ανάλυση του ελαιολάδου, CEN WG12 (μέθοδοι για αλλεργιογόνα και νοθεία), πρόεδρος οργανωτικής επιτροπής του εθνικού συνεδρίου βιοτεχνολογίας & τεχνολογίας τροφίμων. Εθνικός αντιπρόσωπος στην ΕΕ TWG / FDM (Οδηγία IPPC), Φόρουμ Euro Lipid, σύλλογος παγκόσμιας επιστήμης πουλερικών, συμβούλιο Ελληνικής ένωσης Χημικών. 26 δημοσιεύσεις κυρίως για το ελαιόλαδο (δείκτης Scopus H 4). Τιμημένος από το βραβείο MedDiet 2005. Παρουσιάσεις σε συνέδρια του Euro Lipid Forum, AOAC, AOCS, WSPA.
ΤΙΤΛΟΙ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΔΑΞΕΙ
ΑΛΛΕΡΓΙΟΓΟΝΑ ΣΕ ΤΡΟΦΙΜΑ,ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ & ΜΕΘΟΔΟΙ ΕΛΕΓΧΟΥ
ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΗ ΚΛΙΝΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΚΑΤΑ ISO15189
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΩΝ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΡΙΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΣΕ ΤΡΟΦΙΜΑ GDAS,ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ & ΥΓΕΙΑΣ
ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΕΛΙΟΥ & ΓΛΥΚΑΝΤΙΚΩΝ ΥΛΩΝ
ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΧΑΛΛΟΥΜΙΟΥ & ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΩΝ
Πιστοποιήσεις Εκπαιδευτή
Πιστοποιήσεις Εκπαιδευτή | Φορέας Πιστοποίησης |
---|---|
Εκπαιδευτής Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΕΕΚ) | ΑνΑΔ |