Management of Food and Beverage Operations

- Τουρισμός/ Ξενοδοχεία/ Τρόφιμα

21 Σεπ 2023 09:00 26 Οκτ 2023 17:00
Ελληνικά
42.00 ώρες ( 12 μέρες )
anad greek logo
Management of Food and Beverage Operations

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Η εξυπηρέτηση είναι το κλειδί για την ικανοποίηση των επισκεπτών και αυτό το μάθημα θα σας διδάξει πως να σχεδιάσετε και να διαχειριστείτε με επιτυχία τα διαφορετικά Τμήματα F&B, σε ένα ξενοδοχείο ή στην εστίαση.

Μέσα από αυτό το μάθημα, το οποίο αποτελεί μέρος του F&Β Management Specialization, θα αναπτύξετε δεξιότητες και γνώσεις αναφορικά με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο διαχείρισης των διαφόρων λειτουργιών και τη βελτίωση των ποιοτικών προτύπων, μειώνοντας ταυτόχρονα τα έξοδα. Έμφαση δίνεται τόσο στις ικανότητες Διοίκησης όσο και στις μεθόδους που χρησιμοποιούνται σε όλες τις Επιχειρήσεις Τροφίμων και Ποτών, με στόχο τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας.

ΣΚΟΠΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Ποια τα οφέλη για εσάς

  • Ανάπτυξη διοικητικών δεξιοτήτων
  • Τμηματικές δεξιότητες σχεδιασμού και οργάνωσης
  • Πρακτικές τεχνικές για συνεχή παροχή ποιοτικών υπηρεσιών
  • Γνώση σχετικά με τη Διατροφή στις Υπηρεσίες Τροφίμων

Ποια τα οφέλη για τις επιχειρήσεις

  • Πιστοποιημένους και άρτια εκπαιδευμένους Υπεύθυνους Τροφίμων και Ποτών, οι οποίοι θα χρησιμοποιούν γνώσεις και μεθοδολογίες για να προωθούν και να ωφελούν την εταιρεία
  • Οι εταιρείες θα χρησιμοποιούν με υπερηφάνεια εκπαιδευμένα στελέχη με δίπλωμα που απονέμεται από ένα παγκοσμίου φήμης φορέα Πιστοποίησης

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Το Management of Food & Beverage Operations απευθύνεται σε:

  • Διευθυντές ή Επόπτες σε Επιχειρήσεις Τροφίμων και Ποτών στον τομέα Φιλοξενίας και Εστίασης.
  • Άτομα που επιθυμούν να ανελιχθούν σε Διευθυντικές ή Εποπτικές θέσεις.
  • Ιδιοκτήτες και Διευθυντές Εστιατορίων και Μπαρ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Θέματα

  • Η βιομηχανία υπηρεσιών τροφίμων
  • Οργάνωση Επιχειρήσεων Τροφίμων και Ποτών
  • Βασικές αρχές διαχείρισης
  • Μάρκετινγκ τροφίμων και ποτών
  • Διατροφή για Επιχειρήσεις Τροφίμων
  • Το μενού
  • Διαχείριση του κόστους και των στρατηγικών τιμολόγησης μενού
  • Παραγωγή
  • Εξυπηρέτηση στα τμήματα τροφίμων και ποτών
  • Υγιεινή και ασφάλεια
  • Σχεδιασμός εγκαταστάσεων, διάταξη και εξοπλισμός
  • Χρηματοοικονομική διαχείριση
Πληροφορίες Εκπαιδευτή
Εύρος Αρακαπιώτης - Resident Manager at Limassol Del Mar
Ο Εύρος Αρακαπιώτης, αφού αποφοίτησε από το Centre International de Glion, στην Ελβετία, είχε αρχίσει να εργάζεται στον κλάδο της φιλοξενίας από το 1997. Με 25ετή επαγγελματική καριέρα σε ξενοδοχεία κυρίως 5 αστέρων, στο Front Office αλλά κυρίως στο Food and Beverage, έχει πλέον ενταχθεί στην ομάδα του της Polykarpou HRD. Είχε εκπαιδεύσει κυρίως ομάδες F&B, σχετικά με διάφορα Συστήματα Ποιότητας, Σχεδιασμό / Μηχανική Μενού, Εποπτεία, Κοστολόγηση, Οργάνωση, Έλεγχο, Καθοδήγηση, Διαχείριση Παρα...
Αναλυτικό Κόστος Σεμιναρίου

Για Δικαιούχους ΑνΑΔ

  • € 950.00
  • € 714.00
  • € 180.50
  • € 236.00
  • € 280.84

Για μη-Δικαιούχους ΑνΑΔ

  • € 760.00
  • € 0.00
  • € 144.40
  • € 760.00
  • € 904.40
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Πέμπτη - 21 Σεπ 2023

Ώρα

09:00 - 17:00

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ:

Εύρος Αρακαπιώτης

Τοποθεσία:

CHEI (Λεμεσός)

Πέμπτη - 28 Σεπ 2023

Ώρα

09:00 - 17:00

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ:

Εύρος Αρακαπιώτης

Τοποθεσία:

CHEI (Λεμεσός)

Πέμπτη - 05 Οκτ 2023

Ώρα

09:00 - 17:00

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ:

Εύρος Αρακαπιώτης

Τοποθεσία:

CHEI (Λεμεσός)

Πέμπτη - 12 Οκτ 2023

Ώρα

09:00 - 17:00

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ:

Εύρος Αρακαπιώτης

Τοποθεσία:

CHEI (Λεμεσός)

Πέμπτη - 19 Οκτ 2023

Ώρα

09:00 - 17:00

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ:

Εύρος Αρακαπιώτης

Τοποθεσία:

CHEI (Λεμεσός)

Πέμπτη - 26 Οκτ 2023

Ώρα

09:00 - 17:00

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ:

Εύρος Αρακαπιώτης

Τοποθεσία:

CHEI (Λεμεσός)

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος : Management of Food and Beverage Operations