Ασφάλεια τροφίμων – Σύστημα HACCP
- Τουρισμός/ Ξενοδοχεία/ Τρόφιμα
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Το HACCP είναι ένας τρόπος διαχείρισης των κινδύνων για την ασφάλεια των τροφίμων. Οι διαδικασίες διαχείρισης της ασφάλειας των τροφίμων θα πρέπει να βασίζονται στις αρχές HACCP.
Αυτό το μάθημα αποτελεί μέρος του F&B Management Specialization και παρουσιάζει τη μέθοδο επικινδυνότητας Κρίσιμου Σημείου Ελέγχου (HACCP) της ασφάλειας των τροφίμων χρησιμοποιώντας μια συστηματική, ευκολονόητη προσέγγιση που απευθύνεται σε επόπτες και Διευθυντές στη βιομηχανία φιλοξενίας.
Το μάθημα λειτουργεί ως χρήσιμη πηγή καθορισμένων όρων με σαφήνεια και λεπτομερείς καταλόγους αρμοδιοτήτων για την ασφάλεια των τροφίμων, όπου οι συμμετέχοντες μπορούν να εφαρμόσουν στα δικά τους Τμήματα και επιχειρήσεις τροφίμων και ποτών.
ΣΚΟΠΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ
Οφέλη για τον συμμετέχοντα
- Μια, σε βάθος γνώση των πολλών τομέων στη διαχείριση της ασφάλειας των τροφίμων, όπως:
- Επιδημίες που προκαλούνται από τρόφιμα
- Σημαντικά αλλεργιογόνα τροφίμων
- Έλεγχοι θερμοκρασίας χρόνου για την ασφάλεια δυνητικά επικίνδυνων τροφίμων
- Πρόνοιες σχετικά με το ξανασερβίρισμα τροφίμων
Οφέλη για την επιχείρηση
- Πιστοποιημένους και άρτια εκπαιδευμένους Διευθυντές F&B. που θα χρησιμοποιούν γνώσεις και μεθοδολογίες, για την προώθηση και την ανάπτυξη της εταιρείας.
- Προσεκτική εξέταση του τι εφαρμόζετε στην επιχείρησή σας, τι μπορεί να πάει στραβά και ποιους κινδύνους υπάρχουν για την ασφάλεια των τροφίμων.
- Οι εταιρείες θα εργοδοτούν με υπερηφάνεια εκπαιδευμένα στελέχη με δίπλωμα που απονέμεται από έναν παγκοσμίου φήμης φορέα Πιστοποίησης
ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ
- Διευθυντές ή επόπτες σε Επιχειρήσεις Τροφίμων και Ποτών στους κλάδους της Φιλοξενίας και της Εστίασης.
- Μέλη ή επικεφαλής των ομάδων Ασφάλειας τροφίμων μέσα στην επιχείρηση
- Ιδιοκτήτες και Διευθυντές Εστιατορίων και Μπαρ.
- Αυτό το μάθημα είναι επίσης κατάλληλο για Σεφ και Διευθυντές Ποιότητας
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Θέματα
- Διαχείριση κινδύνων για την ασφάλεια των τροφίμων και το σύστημα HACCP
- Μόλυνση και αλλοίωση τροφίμων
- Τα σημεία ελέγχου στον σχεδιασμό μενού και αγορών
- Τα σημεία ελέγχου παραλαβής, αποθήκευσης και έκδοσης
- Τα σημεία προετοιμασίας, μαγειρέματος και διατήρησης
- Το σημείο ελέγχου σερβιρίσματος
- Το σημείο ελέγχου καθαριότητας και συντήρησης
- Καθαρισμός και συντήρηση εγκαταστάσεων
Διπλή πιστοποίηση:
- Πιστοποιητικό παρακολούθησης από το Cyprus Hospitality Educational Institute
- Πιστοποιητικό AH&LEI. Όσοι ολοκληρώσουν το πρόγραμμα και περάσουν τις εξετάσεις θα λάβουν πιστοποιητικό και παγκόσμια αναγνώριση για το επίτευγμά τους.
Πληροφορίες Εκπαιδευτή
Αναλυτικό Κόστος Σεμιναρίου
Για Δικαιούχους ΑνΑΔ
- € 820.00
- € 560.00
- € 0.00
- € 260.00
- € 260.00
Για μη-Δικαιούχους ΑνΑΔ
- € 820.00
- € 0.00
- € 155.80
- € 820.00
- € 975.80
Κοστολογικές Πληροφορίες
Ισχύει ειδική τιμή για ατομικές συμμετοχές
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ
Πέμπτη - 05 Ιουν 2025
Ώρα
09:00 - 17:00
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ:
Νάσια ΣταύρουΤοποθεσία:
CHEI (Λεμεσός)
Πέμπτη - 26 Ιουν 2025
Ώρα
09:00 - 17:00
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ:
Νάσια ΣταύρουΤοποθεσία:
CHEI (Λεμεσός)