Νάσια Σταύρου

Επαγγελματικός Τίτλος:

ISO & Food Safety Consultant and Trainer

Τομείς Εξειδίκευσης:

Οργάνωση/ Διοίκηση/ Ηγεσία > Ανθρώπινο Δυναμικό (HR) > Τουρισμός/ Ξενοδοχεία/ Τρόφιμα

Πληροφορίες Εκπαιδευτή

Η Νάσια Σταύρου είναι Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια από την ΑΝΑΔ και το AH & LEI. Ως Τεχνολόγος Τροφίμων, έχει πολυετή εμπειρία στην εφαρμογή εκπαιδευτικών προγραμμάτων που σχετίζονται με Συστήματα Διαχείρισης Ποιότητας, Ασφάλεια Τροφίμων, Περιβάλλον κ.λπ.

ΤΙΤΛΟΙ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΔΑΞΕΙ
  • HACCP 22000 ISO

  • SUPERVISO BUSINESS SOLUTIONS & ADVICE LTD-ΝΑΤΑΛΗ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ

  • ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ISO 9001:2015

  • ΒΑΣΙΚΗ ΥΓΙΕΙΝΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

  • ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΞΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΝΕΩΝ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΒΕΛΤΙΩ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

  • ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΛΛΕΡΓΙΟΓΟΝΩΝ

  • ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ&ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ ΣΥΣΤ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ-ISO22000:2005

  • ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ

  • ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΔΟΜΗ & ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ

  • ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΡΗΣΕΩΝ ΑΠΟΔΟΣΗΣ

  • ΥΓΙΕΙΝΗ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Πιστοποιήσεις Εκπαιδευτή
Πιστοποιήσεις ΕκπαιδευτήΦορέας Πιστοποίησης
Εκπαιδευτής Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΕΕΚ)ΑνΑΔ
Τρέχοντα Σεμινάρια
Ασφάλεια τροφίμων – Σύστημα HACCP

Το HACCP είναι ένας τρόπος διαχείρισης των κινδύνων για την ασφάλεια των τροφίμων. Οι διαδικασίες διαχείρισης της ασφάλειας των τροφίμων θα πρέπει να βασίζονται...

05/06/2025 09:00

28.00 ώρες (4 μέρες)

Ελληνικά

CHEI (Λεμεσός)

Προγενέστερα Σεμινάρια
Ολοκληρώθηκε
Food Safety Managing with the HACCP System

Αυτό το μάθημα αποτελεί μέρος του F&B Management Specialization και παρουσιάζει τη μέθοδο επικινδυνότητας Κρίσιμου Σημείου Ελέγχου (HACCP) της ασφάλειας των...

24/04/2024 09:00

28.00 ώρες (4 μέρες)

Ελληνικά

CHEI (Λεμεσός)

Ολοκληρώθηκε
Food Safety Managing with the HACCP System

Αυτό το μάθημα αποτελεί μέρος του F&B Management Specialization και παρουσιάζει τη μέθοδο επικινδυνότητας Κρίσιμου Σημείου Ελέγχου (HACCP) της ασφάλειας των...

03/05/2023 09:00

28.00 ώρες (4 μέρες)

Ελληνικά

CHEI (Λεμεσός)

Ολοκληρώθηκε
Managing Food Safety in the Hospitality Industry (HACCP)

Αυτό το μάθημα αποτελεί μέρος του F&B Management Specialization και παρουσιάζει τη μέθοδο επικινδυνότητας Κρίσιμου Σημείου Ελέγχου (HACCP) της ασφάλειας των...

17/05/2022 09:00

28.00 ώρες (4 μέρες)

Ελληνικά

CHEI (Λεμεσός)